Детальний гороскоп на січень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від знаменитої астрологині

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на січень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях.

Гороскоп від Анжели Перл є одним із найочікуваніших астропрогнозів на кожний місяць. Любителі зіркових передбачень завжди чекають гороскоп від Анжели Перл, тому що він дуже деталізований та супроводжується астрономічними поясненнями щодо розташування небесних тіл. Особливої популяності гороскоп від Анжели Перл набув під час війни, коли астрологиня дала зірковий прогноз щодо повномасштабної війни, яку 24 лютого розпочала росія на території України. Передбачення Анжели Перл стало для багатьох певною моральною точкою опори, коли кожна наступна хвилина лякала непередбачуваністю. В інтерв'ю ведучій Наталії Мосейчук Анжела Перл також детально спрогнозувало розвиток подій в Україні на найближчі роки. 

Ми переглянули гороскоп для всіх знаків зодіаку на січень 2023, які склала Анжела Перл і коротко законспектували. Отже, гороскоп на січень 2023 для всіх знаків зодіаку розповість, чого чекати віз зірок цього місяця.

ГОРОСКОП ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ НА СІЧЕНЬ 2023 ВІД АНЖЕЛИ ПЕРЛ

Гороскоп на січень 2023: Овен

21 грудня Юпітер ввійшов у ваш знак Овна до 17 травня 2023 року. Це найкраща планета гороскопа. Тому ви щасливчики. Ви отримаєте можливості, подарунки долі, можливість вийти заміж, завагітніти, закохатися. Особливо у січні пощастить Овнам, у яких асцедент з 0 до 5 градусів або якщо у вас день народження з 21 по 26 травня. До 18 січня Меркурій буде ретроградним. Який відповідає за комунікацію, документи, переговори. Тому тут ви будете завершувати свої старі справи. Також Марс буде ретроградною планетою. Він є вашою планетою і символізує рух, фокус, дію. Таким чином, ви будете наводити лад у справах, готуватися до чогось нового. У цей час нічого не купуйте і не плануйте. Після 18 січня життя прискориться. Меркурій і Марс будуть у прямому русі. Всі справи будуть рухатися. 10 будинок – досягнення, кар'єра, робота, зміна планів. До 12 січня – ретроградний Марс, минуле, завершення старих справ, 3 будинок – родичі, техніка. Після всіх справ почнуть просуватися. 4 січня - Вернера входить до 11 будинку, друзів, груп, колективів, жінок, все сподобається. 6 січня – Повний місяць 4 будинок, сім'я, новини, місце проживання, батьки, поїздка. 21 січня – Молодик у 11 будинку, друзі, команда, ви стаєте частиною чогось більшого, онлайн-бізнес, нові мрії, нове бачення. 22 січня - Уран розвертається у прямий рух, сектор грошей, був ретроградним з 24 серпня, 2 будинок, піде потік, прибуток, джерело грошей. 28 січня - Венера, 12 будинок гороскопа, відпочинок, spa, ізоляція де добре, поїздка, готелі.

Гороскоп на січень 2023: Тілець

До 18 січня буде ретроградний Меркурій і Марс, а ще Уран. Меркурій і Марс - планети спілкування і дій. Тому в цьому плані мало що відбуватиметься. Життя буде повільним. Ви встигнете закінчити всі справи. Меркурій у 9 домі освіти. Тому ви можете навчатися у цей час. А ретроградний Марс у 12 домі грошей. Ви довирішите фінансове питання. 4 січня Венера входить в 10 дім досягнень. Венера принесе хороші новини. Ви будете чимось пишатися, досягнете своєї цілі, отримаєте гарні новини найімовірніше в кар'єрному плані. 6 січня - повний місяць у 3 домі контактів, спілкування. Ви підпишете договір важливий, продовжите старі справи, пов'язані з паперами та документами. 21 січня - новий місяць у 10 домі. Отримаєте новину у роботі, поставите перед собою нову ціль, ви зміните свій статус. 22 січня уран буде у вашому знакові тельця. Він принесе нестабільність у ваше життя. Він вплине на ваші стосунки, на вашу роль у суспільстві, вашу зовнішність. Уран також планета свободи. Тому ви відчуєте себе вільними у всіх планах. 28 січня Венера входить в 11 дім друзів. Ви можете зустріти нових друзів, стати частиною нового колективу. Також Юпітер буде в вашому 12 домі духовності і самопізнання. Це планета прибутку, щастя. Можливо, ви також поїдете в подорож.

Гороскоп на січень 2023: Близнюки

Меркурій буде ретроградним до 18 січня о 8-й оселі. Справи складно просуваються, не варто робити серйозних починань чи покупок чи важливих договорів. Вирішуватимемо фін питання з минулого року або переглядатимемо бюджети. Гроші можуть запізнюватися. Або відновлення відносин із людьми, яких знаєте. Марс буде ретроградним до 12 січня у вашому 1 будинку. Уран буде ретроградний до 22 січня. Вам буде потрібна енергія на себе. закінчуємо старі відносини. Може відновиться історія, яка була у нас з 30 жовтня-початок листопада. Може почнете займатися спортом чи здоров'ям. Повернення до минулих відносин чи продовження договорів. Завершення судових розглядів. Особливо для тих, у кого день народження 29-30 травня. 4 січня - Венера у 9 будинку до 28 січня. Поїздки, подорожі, знайомство, кохання, зустріч з іноземцем або навчання. 6 січня - повний місяць у 2 будинку доходів і витрат. Прибуток, повернуть борг, продаж, підвищиться самооцінка. Купувати не можна як і раніше нічого. 21 січня - Молодий місяць 9 будинок - публічні виступи, Нові ідеї, нові справи, нові юридичні процеси, розширення кордонів та впливу. 22 січня - Уран в 12 будинку ізоляції в прямий рух - свобода, від чогось Звільніться у що загнали себе в серпні. Захочеться виїхати у подорож. 28 січня - Венера в 10 будинку роботи та грошей. Надійдуть гроші, підвищення, новини на роботі, підвищення статусу, вихід заміж, вагітність, виступ, популярність. Весь січень Юпітер у 11 будинку друзів. Нові зустрічі, станете членом клубу чи компанії, розширення контактів.

Гороскоп на січень 2023: Рак

До 18 січня Ретро Меркурій у 7 будинку. Сприятливим є завершення справ, оформлення документів, угод, зустрічі зі знайомими. До 12 січня – Ретроградний Марс. Уповільнення, звільнення від старого, благодійність, самосвідомість, підготовка до нового етапу. 4-28 січня Венера буде у вашому 8 будинку. Отримання прибутку від інвестицій, державних виплат, аліментів, зарплат, подарунків, грошей партнера. На вас чекає близькість з партнером і прекрасний емоційний стан. 6-21 січня Повний місяць в 1 будинку знака Рак. Популярність, публічність, увага на Вас, шопінг, процедури краси. 21 січня Молодий місяць у 8 будинку. Нові фінанси, загальний рахунок у банку з партнером, перехід на новий рівень відносин. 22 січня Уран розвертається у прямий рух в 11 будинку. Друзі, колективи, соц.мережі, сюрпризи, плани на майбутнє, мрії. 28 січня Венера у 9 будинку. Подорожі, удача, гарні новини, знайомства з іноземцями, курси, вчителі, однодумці. До 17 травня Юпітер о 10-й будинку. Досягнення, цілі, статус, подарунки.

Гороскоп на січень 2023: Лев

Меркурій ретроградний до 18 січня о 6-му будинку роботи: може бути відпустка, менше роботи, доробляти стару роботу; 6 будинок - наведення ладу, прибирання; повернення до старого режиму – дієта, відмова від солодкого, алкоголю; здавати аналізи, чекап організму, зубів; відновлювати здорові звички; зустріч із колишніми колегами по роботі, повернутися на минулу роботу (підробіток); Меркурій символізує подорожі, контакти з людьми, яких ми знаємо. Просування та починання не можна робити до 18 січня. Марс ретроградний з 30 жовтня 2022 року до 12 січня 2023 року у вашому 11-му будинку, символізує дії, активність; не починаємо нове до 18 січня, а до 12 січня немає фізичної енергії та швидкості; сприятливий для поліпшення, ситуації чогось, мережного бізнесу, соціальних мереж, зустріч із друзями, організація подій (підготовка), колективи, тренування; скласти план здійснення мрії; добре віддавати свої речі, щоби привнести нову енергію; наводити порядок.
З 4 січня по 28 січня Венера входить до 7 будинку шлюбу, кохання, партнерства та відносин: 4 по 18 січня можуть бути зустрічі з колишніми; закінчити якусь угоду з продажу; переговори щодо бізнес-партнерства; спільна поїздка з чоловіком/дружиною - 2-й медовий місяць; нові знайомства після 18 січня надовго; зелене світло з усіх переговорів. Сатурн у 7 будинку – вказує на серйозне та довге знайомство після 18 січня. 6 січня Повний місяць у 12 будинку, будинок завершення та звільнення: остання точка, закриття боргу, позбутися чогось, доробити ремонт, звільнитися з роботи; ізоляція будинку; поїздка за кордон; ретрити, санаторії далеко, побути на самоті, з близькими; благодійність; спа-салони, готелі, масажі; звільнення: витяг з лікарні, свобода; наш внутрішній світ, таємниці: інтерес до езотерики, самопізнання. 21 січня Молодий місяць у 7 будинку: потік енергії від партнерства та відносин, багато нових клієнтів, важливі відносини, пропозиція руки; рішення про розлучення; добре для підписання контрактів (з 23-24 січня), впустіть кохання у своє життя. 22 січня Уран розвертається у прямий рух у 10 будинку - планета непередбачених ситуацій та сюрпризів у будинку досягнень, цілей: з 24 серпня Уран був ретроградний: статус, місце проживання; з 22 січня все проясниться у роботі, сім'ї, у справах нерухомості. 28 січня Венера змінює знак і входить до 8-го будинку: фінанси - прибуток, хороша фінансова новина у чоловіка, дружини, партнера; Державні гроші: аліменти, інвестиції, борг повернуть; 8 будинок - будинок близькості та інтиму: ближчі відносини емоційні та сексуальні; Венера може зробити стосунки довірливішими. Юпітер у 9 будинку до 17 травня 2023 року – сектор удачі, Юпітер розширює кругозір, подорож закордон, вища освіта, викладання, публікація книги; будинок популярності; клієнти іншої національності, ін мова, еміграція, віза, закордонний паспорт; виграш у суді; будинок віри, нових знань – зустріч вчителя, пізнати нове.

Гороскоп на січень 2023: Діва

До 18 січня ретроградний Меркурій – уповільнений період, зустрічі з друзями, поїздки до вже знайомих місць, переговорів, договорів. небажано підписувати важливі документи, не робити серйозних покупок. завершувати справи. Меркурій розгортається у 5 будинку – займатися справами дітей, хобі, задоволення, любов до себе, подарунки. До 12 січня ретроградний Марс у 10-му будинку - повернутися до якогось питання, яке може бути пов'язане з кар'єрою, роботою, начальством. зміни, пов'язані з місцем проживання. 4 січня Венера у 6 будинку (до 28 січня) – гарні новини, пов'язані з роботою, фінансами. порятунок від поганих звичок. рутина стане легшою, приємнішою. обстеження, лікарі, приділити увагу своєму здоров'ю. приємні моменти, пов'язані з тваринами. 6 січня Повний місяць в 11 будинку - новина, що стосується друзів. колектив, група, частиною якої ви станете. або ж вийти з якоїсь організації. публічність. осяяння, мрія, складати план досягнення мрії. 21 січня Молодий місяць у 6 будинку - щось нове в побуті, в рутині, в роботі, в режимі, у сфері здоров'я. 22 січня Уран у 9 будинку – "зелене світло" для поїздки, подорожі. справи зрушать із місця. новий знайомий-іноземець. починати езотеричні вчення. 28 січня Венера у 7 будинку – нові відносини, партнерство, знайомство. якщо у шлюбі, то відносини можуть перейти на новий рівень. прибуток у фінансах, угода. Весь січень Юпітер у 8 будинку (до 17 травня) - розширення та збільшення фінансів.

Гороскоп на січень 2023: Терези

Юпітер увійшов до вашого 7 будинку гороскопу до 17 травня 2023 року. 7-й будинок - кохання, партнерства, шлюбу, стосунків з іншими людьми. Юпітер розширює ваше коло спілкування, символізує шлюб і народження дітей, вагітність. >пітер позитивно впливатиме на ваш знак і посилатиме вам енергію. Це становище дуже добре для самотніх людей. Найбільше пощастить тим, у кого аксцендент 0-5 градусів Терезів або народжені у вересні, вересневі Терези. Добре продовжувати справи, але варто починати нічого нового. З 29 грудня по 18 січня 2023 року ретроградний Меркурій буде у вашому 4-му будинку гороскопу. Не варто підписувати жодних документів, робити дорогі покупки. Меркурій може дати переїзд куа, де ви вже були, переоформлення документів. Добре ремонтувати, наводити лад і позбавлятися старих речей. З 30 жовтня до 12 січня ретроградний Марс у вашому 9 будинку гороскопу. Він розгорнеться у прямий рух після 12 січня. Поїздки, подорожі за кордон, кудись далеко можуть відкластися або перенестися. Поїхати ви можете тільки туди, де ви вже були. 4 січня Венера входить до вашого 5-го будинку горосокпу. Будинок кохання, радості, задоволень, дім дітей. Швидше за все, ви будете займатися з дітьми, або ж розбиратиметеся зі своєю внутрішньою дитиною. Венера принесе щось добре: подарунки, відвідування кафе, концерів, театрів. 6 січня Повний місяць у вашому 10 будинку. Будинок напряму, кар'єри, професії, цілей. Що ви плануєте у житті, яку роль граєте, хто ви? Це Повня висвітить ваші досягнення. Покаже, які нові плани та цілі варто ставити. Звіт про те, куди ви прийшли та куди ви йдете. Ви можете вирішити змінити професію. 21 січня Молодий місяць 5 будинку, там же будуть Сонце і Сатурн. Там і Венера. Новий фонтан енергії у 5-му будинку творчості принесе сплеск нової енергії, ідей. 21 числа вже можна "творити". 22 січня ретроградний Уран у 8 будинку, він був ретроградним з 6 серпня 2022 року, він розгорнеться у прямий рух у 8 будинку, виявляться питання, які стосуються фінансів. 28 січня Венера увійде до 6-го будинку. Робота, зобов'язання та побут. Те, що ми робимо щодня. Венера улучить справи по 6-му будинку, ви можете знайти роботу краще або найняти собі помічника. Щось стане краще у сфері роботи та грошей. Поліпшиться ваше здоров'я.

Гороскоп на січень 2023: Скорпіон

Ретроградний Меркурій до 18 січня буде у вашому 3 будинку гороскопу. Час, добрий для завершення старих справ, поїдок у старі місця, підготовки до нового. Проте розпочинати нове не можна, енергії немає. Добре повертати борги. Ретроградний Марс у вашому 8-му будинку гороскопу пробуде до 12 січня. До цього часу можливі затримки з виплатами, особливо грошей у партнера, від держави тощо. Усі ці питання налагодяться після 12 січня. 4 січня Венера входить до 4 будинку горосокопу. Питання нерухомості, місця проживання. Будуть хороші новини, пов'язані з вашим місцем проживання чи сім'єю. До вас може приїхати в гості жінка, яку ви давно не бачили. Можливий новий вид доходу чи допомога від мами фінансово. Може, після 18 січня ви купите щось гарне для дому. 6 січня Повний місяць у вашому 9 будинку. Все, що пов'язане із закордоном, далекими країнами. Проясниться тема поїздок, подорожей, імміграції, документів із візами. Можливе знайомство з людьми іншої національності. Якщо ви від'їжджали, можете повернутися додому. Можливі суди, юридичні справи, ви отримаєте рішення суду. 21 січня Молодий місяць у 4 будинку. Там, де і Венера. Тема фундаменту, основи. Те, на чому тримається наше життя. Це Молодий місяць запустить новий джерело енергії, новий ресурс. Виникнуть нові ідеї, будівництво будинку, переїзд на нове місце проживання, питання відчуття безпеки, де нам добре і з ким, кого ми вважаємо своєю родиною. Ви зможете зрозуміти, де з ким хочете жити і що для вас важливо. Ви отримаєте новини про членів сім'ї, у вас може з'явитися дитина (наприклад, новина про вагітність партнера). Можливо, ви розпочнете ремонт. 22 січня Уран розвертається у 7 будинку у прямий рух. Енергія у другій половині січня почне розганятися. Дім партнерства, стосунків, спілкування. За цей період хтось піде з вашого життя назавжди. Ситуація, яка триває з серпня 2022 року, вирішиться. Відчують найсильніше ті, у кого аксцентент з 11 по 17 градусів Скорпіона або день народження з 4 по 10 листопада. 28 січня Венера входить до 5-го будинку. Питання кохання, дуже хороше становище. Венера виявить вашу любов до себе. Впустіть у себе це кохання. Хороші новини про дітей, особливо якщо ви хочете ще дітей. До 17 травня 2023 року Юпітер пробуде у 6 будинку. Може вчитися ваше здоров'я. Варто змінити свій режим, почати краще харчуватися, більше відпочивати та спати. Виникнуть питання щодо свійських тварин.

Гороскоп на січень 2023: Стрілець

Меркурій ретроградний до 18 січня у вашому 2-му будинку, будинку грошей. Можна лагодити, ремонтувати, завершувати розпочате. Добре покращувати щось, вчитися. Марс ретроградний буде у вашому 7 будинку до 12 січня, його вплив особливо відчують народжені 1 грудня. Можлива поїздка до знайомих місць, де ви вже бували. Ваш партнер зможе знайти роботу після закінчення цього періоду ситуація вирішиться якнайкраще. З 4 січня по 28 січня Венера входить до вашого 3-го будинку гороскопу, можливі знайомства в дорозі. Спілкування, сестри, брати, сусіди. Венера принесе щось добре. Нові домовленості, курси, знайомства. Можливі короткі поїздки недалеко. 6 січня Повний місяць у 8 будинку гороскопу. Висвітить вашу фінансову ситуацію, можлива допомога від держави, родичів. Фінансова тема у січні буде однією з найактуальніших. Можливе оформлення фінансових документів. Новини щодо доходів вашого партнера, спадок. 21 січня Молодий місяць у 3 будинку. Там будуть Сонце, Місяць, Венера, Сатурн. Будинок руху. Можливий переїзд, нове навчання, вивчання нової мови. Щось нове увійде у ваше життя. 22 січня Уран розвертається у прямий рух у 6 будинку. Уран – планета несподіванок та сюрпризів, він принесе незаплановані зміни у вашу роботу. Ситуація проясниться. Можливе звільнення від зобов'язань, які вам не подобалися. Вам можуть зненацька запропонувати роботу. Питання побуту, здоров'я також можуть зазнати різких змін. 28 січня Венера входить до 4-го будинку. Будинок вашого місця проживання, сім'ї, фундаментальний будинок. Венера завжди несе покращення, баланс, гармонію. Ваші умови життя стануть комфортнішими. Юпітер, ваш управитель, пробуде в 5 будинку пробуде до 17 травня 2023 року. Юпітер відповідає за достаток, добробут, і він знаходиться в будинку кохання та дітей. Юпітер допоможе вам реалізувати свою мрію про поповнення.

Гороскоп на січень 2023: Козеріг

29 грудня 2022 - 18 січня 2023 - Ретро Меркурій у Козерозі, 1 будинок - повернення до минулих справ, переробка/відновлення: повернутися до старого стилю, іміджу, стрижки, знову піти у фітнес-зал (але нічого кардинального типу пластики, доведеться передати . Можливе скасування зустрічей, перенесення угод - добре зустрічатися зі старими знайомими, нові знайомі не затримаються. До 12 січня – Ретроградний Марс у 6 будинку – робота, будинок, побут, рутина. Небажані покупки. Можлива зустріч зі старими колегами, повернення на стару роботу, обмірковування поточної роботи, здоров'я - добре знову зайнятися, ретріт, санаторій, повернутися до дієти, здорових звичок, зарядки. Вирішення проблем старих. Через ретроградні планети перша половина місяця трохи повільна - відпочивайте. З 4 січня до 28 січня – Венера у 2 будинку – прибуток, подарунок, джерело доходу, покупка зі знижки, фінансова допомога. 6 січня Повний місяць у 7 будинку інші люди, щось висвітиться, розставання, повернутися до якогось обговорення, поновлення контракту, пропозиція, шлюб. Особливо відчують ті, у кого аксцедент у 16 градусі Козерога чи народжені 9 та 10 січня. 21 січня Молодий місяць у 2 будинку - нова робота, клієнт, бізнес, ідея, співпраця, покупка - щось фінансове, цінність, достаток, самооцінка. 22 січня – Уран розгорнеться у прямий рух у 5 будинку – діти, хобі, задоволення – поворот подій чи набирати швидкість – щось нове, незвичайне, іноземне, свобода. Діти чи незвичайне хобі, відпочинок, поїздка. 28 січня - Венера входить до 3 будинку - контакти, комунікація, курси, судна, сестри/брати, невелика поїздка. Юпітер з 17 січня до середини травня в 4 будинку - збільшення/покращення житлових умов. Сім'я, збільшення сім'ї, тварин, житло за кордоном.

Гороскоп на січень 2023: Водолій

Першу половину січня ретроградний Меркурій у 12-му будинку, де пробуде до 18 січня. Меркурій відповідає за комунікації, угоди, покупки, транспорт. Все це буде уповільнено. Спілкування буде тільки з тими, кого давно знаєте і не починайте нічого нового. На це не буде енергії. Добре зустрічатися із старими знайомими, кого ви давно не бачили. Ретроградний Марс до 12 січня у вашому 5 будинку. Марс відповідає за дії, за все, куди ми спрямовуємо свою енергію. У вас могли відновитися стосунки з кимось із минулого. Також це відпочинок, задоволення та хобі. Можливо, ви знову повернетесь на спорт, до зали, повернетесь до бігу. Можливі питання щодо ваших дітей. Старі питання, які виникнуть знову. 4 січня Венера входить у ваш знак Водолій, до 1 будинку до 28 січня. Венера - це краса, гармонія, гарний настрій та гроші. Ви добре виглядатимете і випромінюватимете благополуччя. 6 січня Повня в 6 будинку гороскопу. Будинок роботи можуть бути підробітки, додаткові проекти, багато клієнтів. Можливо, ви виконуватимете якісь зобов'язання. Щось щодо нашої рутини. 21 січня Молодий місяць у вашому знаку Водолія в 1 градусі в 1 будинку гороскопу. Якщо у вас аксцендент 0-5 градусів Водолія, ви відчуєте синів інших. Також це сильно відчують Водолії, народжені з 21 до 25 січня. Будуть нові енергії, можна розпочинати щось нове. Ваші бажання, нова робота, нові ідеї, новий стиль, імідж, нова роль суспільства. 22 січня Уран розвертається у прямий рух у 4 будинку. Це ваш управитель. Можуть бути сюрпризи, несподівані повороти подій по 4-му будинку: секторі місця проживання, нерухомості, сім'ї. 28 січня Венера змінює знак переходить до 2 будинку. Сектор грошей, прибутку, цінності, гроші. До вас прийдуть гроші, прибуток, нова робота або подарунки. Юпітер у 3 будинку до 17 травня 2023 року. Планета удачі та везіння вам допомагатиме весь цей час у питаннях 3-го будинку. Спілкування, часті короткі подорожі, більше зустрічей, контактів, листування.

Гороскоп на січень 2023: Риби

Перші два тижні січня, до 18 січня ретроградний Меркурій у 11-му будинку гороскопа - будинок друзів. Ви спілкуватиметеся зі старими знайомими, хтось може приїхати до вас у гості. Не варто нічого нового починати, немає енергії та сили простий витратиться даремно. Добре щось викидати чи припиняти спілкування з кимось. Добре планувати, думати, але не можна робити. Ретроградний Марс до 12 січня у вашому. Все, що ми робимо, усі наші дії. Добре ремонтувати щось. 4 січня Венера входить до вашого 12-го будинку гороскопу. Все, що ми любимо, і що нам подобається. 12-й будинок дуже особистий, про наш внутрішній світ. Ви можете бути ізольовані або просто захотіти побути на самоті. Може, ви підете до СПА чи масажу. Майже весь місяць ви будете у цих енергіях. Можливий рретрит, і вам це подобатиметься. Ви можете почати медитувати, ходити на йогу. 6 січня Повний місяць у вашому 5м будинку. Любов до себе. радість, задоволення. Можливе відвідування театру, кіно, шоу, виставок, свят. Ви можете поїхати у відпустку чи завести роман. Повня висвітить відносини з вашим партнером, можлива пропозиція руки та серця. Або ж ви можете вирішити розлучитися. Емоції зашкалюватимуть. Виникнуть питання дітей, про вагітність, хрестини. 21 січня Молодий місяць у 12-му будинку, де у вас Венера. 12 будинок символізує ваш знак. Риби люблять тікати від реальності, інший світ, відлітати подумки кудись. У вас з'явиться нова реальність, новий метод відновлюватиме енергію. Щось, що вам було необхідно, щоб прийти до тями. Можливо, ви переїдете за місто чи на природу. 12-й будинок це також лікарні. Ви або підете працювати у сферу медицини, або обстежитись, лягати у клініку. Добре сідати на дієту. 22 січня Уран, планета сюрпризів і несподіванок розгортається у прямий рух у 3-му будинку гороскопу. Можливі повороти у спілкуванні, комунікаціях. Щось дуже несподіване та не заплановане. Можливо, ви вирішите кудись переїхати. 28 січня Венера входить у ваш знак, в перший будинок вашого гороскопа. Гармонія і баланс чекають на вас, ви будете залучати до себе гарну енергію. Ваш імідж, тіло, настрій, Венера піде вам на користь. До вас прийдуть фінанси та баланс у відношенні. Також Юпітер пробуде до 17 травня у секторі ваших грошей. Він дасть удачу, везіння та достаток, нові можливості.

Більше новин