Гороскоп на червень 2022 від професійних астрологів: що чекає на кожен знак зодіаку у перший місяць літа

 Гороскоп на червень 2022 для всіх знаків зодіаку

Детальний гороскоп на червень 2022 для усіх знаків зодіаку від професійних астрологів.

Поділитися:

Гороскоп на червень 2022 для всіх знаків зодіаку від професійних астрологів розповість, чого чекати від першого місяця літа. 

гороскоп

ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2022: ОВЕН

Для вогняних дітей Марса червень буде сприятливим у всіх сенсах. Протягом місяця вам вдасться гармонійно поєднувати дім, роботу та здоровий спосіб життя.

Гроші та кар'єра

Працюйте не тільки завзято, а й щиро — виконуйте завдання не заради майбутнього підвищення, а щоб світ довкола ставав кращим. І не надумайте слухати заздрісників і наклепників: ви робите свою справу, а вони нехай роблять своє. Юпітер у червні перебуватиме у вашому знаку і наділить удачею у справах. Але будьте готові виявити особливу завзятість наприкінці червня.

Кохання та стосунки

Марс проходитиме за знаком Овна протягом усього червня. Це сприятиме прояву пристрасті та підвищеному лібідо.

Якщо у Вас є пара, то зараз відмінний час, щоб розвинути стосунки і зробити пропозицію. Якщо ви поки що самотні, то людина, до якої ви небайдужі, повірить у ваші почуття. Головне йому про них сказати.

А ось одруженим і заміжнім Овнам у цей час варто проявити терпіння до свого партнера. Намагайтеся контролювати свій гнів, зараз це актуально як ніколи.

Здоров'я

У першій половині місяця харчуйтеся свіжою їжею: ваш шлунок буде вразливим до вчорашніх і тим більше зіпсованих продуктів. Не переїдайте, інакше можуть виникнути проблеми із серцем. Також з 1 по 14 червня варто приділити особливу увагу шкірі.

Червень — гарний час, щоб розібратися зі старими захворюваннями. При достатній завзятості та дисципліні з Вашого боку недуга відступить.

Цікаво, що всесвіт приготував саме для вас? Дізнайтесь у персональному прогнозі від Astromix зі знижкою 20% за промокодом Ukraine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на червень 2022: сприятливі та несприятливі дні для наведення краси

ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2022: ТЕЛЕЦЬ

Протягом усього червня Венера проходитиме по знаку Тельця, роблячи з'єднання з вашим Сонцем. У цей період ви почуватиметеся врівноважено. Звертайте увагу на своє натхнення, творчі пориви не раз вас осяювати, і обов'язково приведуть до результату.

Гроші та кар'єра

На кар'єрному фронті доведеться обстоювати свої інтереси перед начальством. Для цього запасіться терпінням. Особливо це стосується тих, хто народився у середині травня. Хороша новина в тому, що колеги, швидше за все, Вас підтримають і Вам все-таки вдасться залишитися при своєму. Фінансове становище у перший літній місяць буде стабільним, тут сюрпризів зірки не готують.

Кохання та стосунки

Вас тягне до романтичних партнерів і Ви не проти збільшити їхнє число, схильні до зрад. Можлива раптова прихильність, кохання з першого погляду.

У червні ви можете опинитися на роздоріжжі: досліджувати глибину свого поточного партнера або шукати нового. Вас може кидати з боку в бік, тому візьміть паузу і послухайте, що каже Вам серце: неправильний вибір може затьмарити Ваше життя на довгі місяці.

У сімейних Тельців може виникнути розлад із чоловіком. Не поспішайте виявляти своє невдоволення, постарайтеся самостійно дістатися кореня проблеми.

Здоров'я

У цей період Ви відчуєте бадьорість духу, підвищення душевної та фізичної енергії, піднесення настрою та прилив життєвих сил, що, звичайно, благотворно позначиться на стані здоров'я навіть тяжкохворої людини.

У червні підвищується ймовірність лікарської помилки, тому краще завітайте до кількох лікарів і не соромтеся ставити їм питання. Ви маєте на це повне право.

Якщо затіяли дієту та схуднення, то в жодному разі не починайте голодування. До результату це не призведе, а лише спричинить роздратування.

Цікаво, що всесвіт приготував саме для вас? Дізнайтесь у персональному прогнозі від Astromix зі знижкою 20% за промокодом Ukraine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на червень 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2022: БЛИЗНЮКИ

У червні ви сяятимете. Життя готує для Вас багато сюрпризів. Здебільшого вони будуть радісні. Адже у багатьох Близнюків у цей період буде Соляр (сполучення натального та транзитного сонця). А значить настане час загадувати бажання. Але й неприємні речі в червні теж можуть статися — причому там, де Ви очікуєте цього найменше.

Гроші та кар'єра

Загалом місяць для Близнюків має бути вдалим та принести плоди успіху. З середини червня Меркурій проходитиме по знаку Близнюків і наділить ваш розум особливою проникливістю. Можуть з'явитися нові корисні знайомства, які допоможуть вирішити вам складні робочі чи бізнес-завдання.

Кохання та стосунки

У червні місяці вашій другій половинці може не вистачати вашої уваги. Навряд чи це призведе до розставання, проте постарайтеся не ігнорувати партнера: проблему можна вирішити простою людською розмовою.

Для зміцнення стосунків заплануйте спільну поїздку або пікнік, проведіть час із коханими. Постарайтеся не давати необдумані обіцянки коханим, існує великий ризик, що ви не зможете стримати слово і засмутите партнера.

Здоров'я

Для підтримки бадьорості тіла та духу Вам достатньо буде змінювати обстановку. Подорожуйте, експериментуйте, відкривайте нові горизонти — адже Ви це так любите! У їжі та спиртних напоях достатньо знати міру. Ваш організм Вам за це буде лише вдячний.

Цікаво, що всесвіт приготував саме для вас? Дізнайтесь у персональному прогнозі від Astromix зі знижкою 20% за промокодом Ukraine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Важливо, щоб люди знали, що все закінчиться перемогою — астролог Анжела Перл в інтерв'ю Наталії Мосейчук

ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2022: РАК

Вразливе місце для Раків у червні — це їхній настрій. І це ж їх скарбниця: переживаючи черговий напад всесвітньої туги, Ви, швидше за все, зустрінетесь з нерозумінням з боку оточуючих. Зате почерпнете в ній натхнення та сили для нових творчих звершень. Раки, народжені наприкінці червня, можуть відчути особливий вплив чорного Місяця Ліліт, і зустріуться з провокаціями та спокусами.

Гроші та кар'єра

Червень — не час для серйозних фінансових рішень. Від кредитів тримайтеся подалі. Щоб досягти хороших результатів у роботі, насамперед запитайте себе, чого Ви хочете від своєї кар'єри насправді. Інакше розпорошуватися будете нескінченно. У червні Марс буде напруженим аспектом для народжених під знаком Рака. Намагайтеся психологічно не перевантажуватися, інакше це призведе до вигоряння та апатії.

Кохання та стосунки

На особистому фронті в червні у Вас будуть гойдалки. Може здатися, що Вам одночасно хочеться і уваги, і усамітнення. Але це не триватиме довго: головне — щоб перепади настрою не позначалися на стосунках з близькими.

Здоров'я

Займіться профілактикою та зміцненням здоров'я. Деякі давні недуги можуть виявитися у червні, але ускладнень вони не принесуть. Це добрий місяць не тільки для прогулянок на свіжому повітрі, але й для плавання. А ще початок літа — це ідеальний час, щоб перейти на здоровіше харчування!

Раки, народжені у середині липня, будьте обережні! Цього місяця вам підвищується ризик стати жертвою нещасного випадку або отримати банальну побутову травму.

Цікаво, що всесвіт приготував саме для вас? Дізнайтесь у персональному прогнозі від Astromix зі знижкою 20% за промокодом Ukraine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Україна переможе росію та завершиться війна: прогноз від ясновидця, який називав майже точну дату початку війни

ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2022: ЛЕВ

У червні на Вас чекатимуть успіхи по всіх напрямках. Оточуючим може здатися, що удача сама йде до Вас у руки, але тільки Вам відомо якої праці варті ці життєві досягнення. Найбільш сприятливий аспект із планетою удачі – Юпітером буде у Львів, народжених наприкінці липня.

Щоб не втратити те, що напрацювали у червні, розставте пріоритети наперед. Заодно не розпорошуватиметеся на ті сфери життя, які зараз не вимагають особливої уваги.

Гроші та кар'єра

Аспекти з Ураном для Львів можуть створювати несподівані непорозуміння, можливий крах кар'єри, неприємні зміни на роботі. Ви прагнете свободи дій за всяку ціну, але заперечуєте відповідальність за свої вчинки. Через егоїзм і впертість є ризик знехтувати багатьма добрими порадами.

Кохання та стосунки

Напружені аспекти вашого Сонця до Венери можуть створювати конфлікти у сім'ї. Зараз саме час замислитися над тим, який приклад ви подаєте вашим дітям і постаратися захистити їх від поганого впливу ваших не найкращих якостей. Романтичні стосунки, інтимні зустрічі можуть принести прикрощі та розчарування.

Надмірна гонитва за задоволеннями не дасть бажаних результатів. Придивіться, чи можливо ваше щастя вже поруч, але ви не помічаєте його?

Здоров'я

Якщо Ви народилися під знаком Лева, Вашому здоров'ю в перший місяць літа нічого не загрожує. З Вашого боку достатньо лише стежити за самопочуттям, підтримувати імунну систему та вести активний спосіб життя. Втім, із останнім у Вас проблем не було ніколи.

Цікаво, що всесвіт приготував саме для вас? Дізнайтесь у персональному прогнозі від Astromix зі знижкою 20% за промокодом Ukraine.

ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2022: ДІВА

У червні на вас чекають сприятливі аспекти від планети кохання та грошей Венери, а також від планети, яка відповідає за інтелект — Меркурія. Перший місяць літа запам'ятається вам відчуттям впевненості у собі, радості та гармонії зі світом.

Гроші та кар'єра

Після 6 червня у вас настає чудовий період для активної діяльності, укладання угод, договорів, підписання важливих паперів та роботи з документами. Не відмовляйтеся від відряджень, участі у конференціях та публічних виступів, це допоможе вам зав'язати нові корисні знайомства. Сприятливі аспекти Меркурія допоможуть вам виглядати переконливо в переговорах і донести свої ідеї слухачам.

Кохання та стосунки

Венера в гармонії з вашим натальним Сонцем допоможе покращити стосунки Дівам, які вже мають пару. Червень — вдалий місяць, щоб узаконити відносини, якщо ви планували заручини або весілля, зірки на вашому боці.

Дів, які ще не знайшли свою половинку цього місяця чекають на любовні авантюри. Будьте обережні, щоб не зіткнутися із наслідками своєї легковажності.

Здоров'я

Перепади настрою, які навіть Ви не завжди можете собі пояснити, можуть спричинити проблеми із серцем. Тому в червні особливо актуально попити заспокійливі чаї на травах: м'ята, меліса, ромашка. При загостренні хронічних захворювань ні в якому разі не відкладайте відвідування лікаря, це може призвести до ще більш глибоких проблем зі здоров'ям.

Цікаво, що всесвіт приготував саме для вас? Дізнайтесь у персональному прогнозі від Astromix зі знижкою 20% за промокодом Ukraine.

ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2022: ТЕРЕЗИ

Дві речі допоможуть представникам повітряної стихії залишитись у рівновазі протягом червня. По-перше, не дратуйтеся через дрібниці. Уважно  відслідковуйте думки і обсмикуйте себе, якщо знову починаєте зухвало дерзити оточуючим. По-друге, не припиняйте вічний пошук: тиха гавань — це не те, чого шукають Терези, у духовному плані вже точно.

Гроші та кар'єра

Уникайте суперечок із начальством протягом місяця, особливо у другій його половині. Ви нічого цим не досягнете, тільки нарветесь на безглуздий конфлікт. Вирішення ділових та виробничих питань супроводжуватиметься особистим протистоянням, зіткненням думок та інтересів.

Уникайте переговорів та нарад, відповідальних виступів, укладання угод та великих витрат.

Зірки несуть Вам кілька чудових можливостей протягом місяця, але вони приховані за рутинною роботою. Виявіть посидючість і терпіння — і нагорода не забариться.

Кохання та стосунки

Червень — місяць, приємний у багатьох відношеннях. Однак у життя бувають свої плани на нас, і цього місяця напружений аспект з Марсом порушуватиме рівновагу Терезів. Здебільшого це буде пов'язане із роботою.

У вас можуть бути періоди підвищеної конфліктності в сім'ї та особистих стосунках, тому зірки рекомендують залишати всі робочі неприємності за порогом будинку. У стосунках з близькими Вам допоможуть гумор і легка, невимушена атмосфера, яку Ви так майстерно вмієте створювати довкола себе.

Для Терезів, які ще не встигли обзавестися партнером, червень не буде легким. Намагайтеся впоратися з постійною невдоволеністю собою. У перспективі це допоможе Вам із пошуком другої половинки.

Здоров'я

У червні забудьте про важкі навантаження та екстремальні види спорту. Ризик отримати травму зростає у рази. Якщо щось турбує Вас, то не займайтеся самолікуванням. Від нетрадиційної медицини теж користіне буде. Зберіться з духом і завітайте до профільного лікаря, навіть якщо дуже не хочеться цього робити.

Цікаво, що всесвіт приготував саме для вас? Дізнайтесь у персональному прогнозі від Astromix зі знижкою 20% за промокодом Ukraine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посівний календар на червень 2022: сприятливі дні місячного календаря садових робіт та посадок

ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2022: СКОРПІОН

Цього місяця для жінок-Скорпіонів актуальна приказка: «за двома зайцями поженешся — жодного не зловиш». А враховуючи, що ви здатні бігати і за трьома, то зараз саме час розставити пріоритети: визначте, що для вас головне і натисніть.

Гроші та кар'єра

Зараз не час для ризику. Навіть якщо дуже хочеться, навіть якщо інтуїція нашіптує щось про вигідну справу. Краще підтягніть хвости та закрийте старі питання. І не намагайтеся підштовхувати обставини силою: все станеться тоді, коли має статися.

Кохання та стосунки

Щоб не наламати дров у стосунках із близькими, у червні постарайтеся бути передбачуваними для них. Заплануйте спільні поїздки, щоб кожен член сім'ї відчував себе потрібним.

Скорпіони, які не мають партнера! У червні на Вас чекає багато романтичних несподіванок. Будуть періоди, коли ви не відчуваєте впевненості в собі, але саме в цей час ви стаєте парадоксально привабливими для протилежної статі. Не проґавте свій шанс.

Здоров'я

Протягом місяця Ви відчуєте, як усередині накопичується дратівливість. Її джерело — не лише зовнішні явища: можливо, щось не так з гормональним фоном, або організму не вистачає корисних речовин. Завітайте до лікаря протягом місяця, щоб з'ясувати це.

Цікаво, що всесвіт приготував саме для вас? Дізнайтесь у персональному прогнозі від Astromix зі знижкою 20% за промокодом Ukraine.

ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2022: СТРІЛЕЦЬ

Ваше вміння швидко розуміти буде як ніколи до речі. Як у робочих питаннях, так і у справах сердечних. Тільки заради всього святого, не рубайте з плеча. Подумайте, перш ніж робити або говорити. Інакше можна зіпсувати стосунки навіть із тими, з ким їх, здавалося б, зіпсувати неможливо.

Гроші та кар'єра

У червні у вас зростає підтримка співробітників і партнерів, Ви зможете заслужити похвалу від начальства, активно впливати на думку партнерів по бізнесу. Ви відчуєте зростання сміливості, рішучості, особистої активності та ініціативності, впевненості. Все це зіграє Вам на руку під час вирішення ділових проблем.

Зверніть увагу на кілька днів, коли транзитне Сонце буде в опозиції до вашого натального Сонця: у цей період можливі конфлікти. Не варто розпочинати протистояння з начальством та владою, офіційними організаціями.

Стрільців, народжених наприкінці листопада, чекає вдалий період у фінансах.

Кохання та стосунки

Якщо у вас вже є пара, намагайтеся уникнути з'ясування стосунків цього місяця. Непорозуміння і навіть дрібні сварки здатні залишити глибокі рани у стосунках, особливо в дні точного аспекту опозиції до натального Сонця.

Стрільці-одинаки у червні заведуть багато нових знайомств. Але не обманюйте себе: той, хто дійсно заслуговує на Вашу увагу, ховається серед давніх знайомих. І – відверто кажучи – чекає, що Ви зробите перший крок.

Здоров'я

У червні зростає ризик отримати травму. Залишайтеся такими ж активними, але частіше дивіться під ноги. Також у перший літній місяць Ви, можливо, зіштовхнетеся з кількома хворобами одразу. До лікаря сходити варто, але панікувати точно не потрібно: швидше за все, Ви ці нездужання переоцінюєте.

Цікаво, що всесвіт приготував саме для вас? Дізнайтесь у персональному прогнозі від Astromix зі знижкою 20% за промокодом Ukraine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Церковний календар на червень 2022: найважливіші свята та дати

ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2022: КОЗЕРІГ

Червень буде багатий на різні пропозиції. Вони посипляться як із рогу достатку. Для Вас це час виявити терпіння і ретельно вивчити всю інформацію, яка надходить ззовні — тільки так можна вибрати найкраще. Почуття радості та впевненості у собі буде з вами протягом усього місяця.

Гроші та кар'єра

Якщо хочеш зробити щось добре, то зроби це сам — ось що говорять зірки про кар'єру Козерогів на червень місяць. Ви можете піднятися на наступний щабель кар'єрних сходів, але розраховувати Вам доведеться тільки на власні сили. Частіше будьте наодинці з собою цього місяця і прислухайтеся до своїх думок. Тому що червень — це час розставити все по поличках і приготуватися до серйозних подій, які чекатимуть на Вас у наступні кілька місяців.

Кохання та стосунки

Ви не любите поступатися, але зараз доведеться це зробити задля збереження гармонії у стосунках із партнером. Стримуйте свою гарячку, щоб не створювати проблем на рівному місці, особливо наприкінці червня.

Для Козерогів, у яких поки що немає пари, в останній декаді місяця є можливість закохатися. Проте не ухвалюйте поспішних рішень. Краще розгляньте уважніше, що за фрукт, цей Ваш предмет зітхань.

Здоров'я

Перший літній місяць — відмінна можливість почати практикувати йогу. Особливо — вправи на дихання. Також займіться загальним зміцненням організму. Уникайте серйозних фізичних навантажень у червні, нічого, крім стресу, вони не принесуть.

Цікаво, що всесвіт приготував саме для вас? Дізнайтесь у персональному прогнозі від Astromix зі знижкою 20% за промокодом Ukraine.

ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2022: ВОДОЛІЙ

Романтики та нерозсудливості у червні-місяці у Вас буде з головою. Головне — вчасно оглядайтеся на всі боки, щоб пригоди не обернулися проблемами.

Гроші та кар'єра

Сприятливий аспект Сонця з Меркурієм у червні подарує вам успіх у ділових питаннях. У цей період на вас чекають успішні угоди, особливо пощастить Водоліям, які працюють у сфері торгівлі. Не проґавте свій шанс збільшити дохід!

Кохання та стосунки

Особисте життя — те, на чому варто зосередитись у червні. Сімейні Водолії, вкладайтеся у свої стосунки на повну! Також не скупіться на увагу дітям. Якщо щось вдома давно вимагає Вашої участі — ремонт, будівництво, покупка меблів — саме час цим зайнятися. На початку та в середині червня можуть виникати складнощі у стосунках, але під кінець місяця все складеться сприятливо.

Здоров'я

Протягом першого літнього місяця скарг на здоров'я у Вас не буде. Наприкінці місяця може накопичитися втома — ще б пак, адже червень у Вас був таким активним! Просто влаштуйте паузу на кілька днів та перезавантажтеся. Якщо Ви — найманий працівник і не можете взяти тайм-аут, то постарайтеся хоча б не навантажувати себе надміру в ці дні.

Протягом місяця приділіть час омолоджування організму: почистіть його від шлаків, сходіть до косметолога. Займіться вправами на зміцнення серцевого м'яза.

Цікаво, що всесвіт приготував саме для вас? Дізнайтесь у персональному прогнозі від Astromix зі знижкою 20% за промокодом Ukraine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли закінчиться цей жах в Україні": новий прогноз про завершення війни від відомої астрологині

ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2022: РИБИ

Головне для представників цього водяного знаку в червні — намагатися приємно проводити час і уникати стресових ситуацій. Намагайтеся частіше вибиратися з друзями, навіть якщо це будуть легкі розмови, які ні до чого не зобов'язують. Зараз Ви потребуєте цього.

Гроші та кар'єра

У другій половині місяця приготуйтеся до фінансового спаду. Обіцяні виплати можуть затримати, а взяти кредит взагалі не вийде. Підготуйте фінансову подушку, щоб уникнути дискомфорту. Високий ризик втратити гроші у справах, пов'язаних із купівлею та продажем нерухомості, інвестуванням. Відкладіть ці питання до сприятливішого періоду.

Напружений аспект Меркурія до вашого натального Сонця знижує ваші когнітивні здібності: ви можете ставати забудькими, знижується пам'ять і концентрація. Враховуйте цю особливість під час виконання завдань, що потребують особливої ​​уваги.

Кохання та стосунки

Щоб зберегти теплоту стосунків із близькими, Вам, можливо, доведеться піти на компроміси. Не витрачайте енергію на суперечки та з'ясування стосунків, найближчим часом сили Вам ще знадобляться. Взагалі червень — це час, який варто приділити сім'ї та дому. Головне — не звалюйте на свої плечі всі турботи. Поодинці Ви не впораєтеся, тому варто заручитися підтримкою рідних.

Здоров'я

Ваша схильність перебільшувати проблеми та давати їм емоційне забарвлення може призвести до розладів нервової системи у червні. І тут знову на допомогу прийдуть близькі: їхня підтримка «розмиє» емоційне навантаження.

У перший місяць літа зверніть увагу на свою щитоподібну залозу та горло. Ці органи будуть найбільш уразливі в червні.

Навіть цілком здорові Риби відчують втому і зіштовхнуться зі зниженням витривалості організму. Дозвольте собі більше відпочинку — зараз він дійсно вам потрібний!

Цікаво, що всесвіт приготував саме для вас? Дізнайтесь у персональному прогнозі від Astromix зі знижкою 20% за промокодом Ukraine.
Новини по темі