Гороскоп на травень 2022 для всіх знаків зодіаку: детальний прогноз від астрологині, що передбачила війну

Гороскоп на травень 2022 для всіх знаків зодіаку

Цей гороскоп на місяць травень за всіма знаками зодіаку розповість, що на вас чекає у травні 2022.

Поділитися:

Анжела Перл — австралійська астрологиня українського походження, яка стала відома багатьом українцям після астрологічного прогнозу щодо того, коли завершиться війна, яку 24 лютого розпочала росія. Напередодні повномасштабних військових дій саме Анжела передбачала війну. Ми подивилися гороскоп для всіх знаків зодіаку на травень, які склала Анжела Перл і коротко законспектували. 

Отже, гороскоп на травень 2022 для всіх знаків зодіаку розповість, чого чекати від останнього місяця весни. 

Гороскоп на травень 2022: Овен

На представників знаку Овен чекає дуже гарний місяць, можливо навіть найкращий за рік. Вам можна чекати на подарунки Всесвіту, адже Юпітер, планета удачі, добробуту і достатку увійде в знак Овна 11 травня і залишатиметься там до 29 жовтня. 3 травня Венера як планета любові, краси, комфорту і грошей увійде в перший будинок Овна, що вже забезпечує для цього знаку успіх. Ви будете мати кращий вигляд, стосунки стануть гармонійнішими, покращиться фінансова ситуація. 

У Овнів Меркурій розвертається у секторі освіти. Це означає нові успіхи у навчанні: можна перескласти іспит, відновитися на навчання в навчальному закладі, поміняти машину (але не купувати). Також в Овнів може "випливти" якась ситуація, пов'язана із сестрою або братом, родичами або сусідами. Будьте готові до того, що в період Ретроградного Меркурію у вас може ламатися техніка, загубитися телефон.

Місячне затемнення в Овнів відбудеться у секторі, який відповідає за фінанси. Йтиметься не про зароблені гроші, а про загальні сімейні, фінанси інших людей, гроші банків, кредити, податки, державну підтримку, субсидії, аліменти чи спадок. Деякі Овни навіть позбудуться шкідливих звичок, підуть до нарколога або психолога.

Якщо ви плануєте народження дитини, то настає дуже вдалий період для її зачаття. З 22 травня Сонце змінює знак і входить в третій будинок гороскопу, що може означати те, що у ваше життя повернуться люди з минулого, відновиться спілкування. Якщо у вас були сварки з родичами, ви помиритесь. 

З 25 травня в Овнів з'явиться відчуття, ніби вони знайшли себе. Ви зробите усе, на що не наважувалися раніше. З 29 травня Венера принесе Овнам прибуток, дохід, підвищиться самооцінка. Ви почнете самостійно притягувати гроші. 30 травня Молодик принесе Овнам новину щодо поїздки, навчання, транспорту, родичів або якоїсь техніки. Можливо ви ухвалите рішення про переїзд. Анжела не радить здійснювати великі покупки до 6-7 червня.

Гороскоп на травень 2022: Телець

Травень принесе Тільцям нові незабутні сюрпризи, які ви точно не очікували раніше. Сильніше за інших зміни відчують ті, хто народився з 5 по 7 травня. На вас чекає крутий поворот в кар'єрі, шлюб або розлучення, а можливо і переїзд. Події будуть розвиватися дуже швидко, однак з 3 травня вам захочеться гармонії та спокою — вам напевне захочеться відправитися на природу, на дачу, за місто.

У деяких Тельців може закрутитися таємний роман або з'являться стосунки, які вони не захочуть афішувати. Це також непоганий період для Тельців, аби зайнятися психологією й езотерикою, отримати подарунки з невидимих джерел. На вас чекає прибуток з-за кордону: можливо отримаєте посилку або подарунок. Також на вас може чекати кохання на відстані. 

Не варто починати нові проєкти, оскільки це загрожує втратою грошей. Можливі фінансові зміни та труднощі, затримки в отриманні прибутку. Вам можуть повернути борг, ви повернетеся на стару роботу або закінчите проєкт, який тягнеться дуже довго, і вам за нього заплатять. 

З 11 травня по 29 жовтня у Тельців буде відчуття "вдалої ізоляції". Можливо вагітність, а можливо відрядження, де ви будете в абсолютній самоті. 16 травня Місячне затемнення буде в секторі стосунків, партнерства та шлюбу: ви побачите реальний стан справ. Як сказала Перл, це дуже сильне затемнення для шлюбу, весілля, пропозиції руки та серця або для завершення стосунків, розлучення. Особливо якщо у вас тягнеться розлучення дуже довго, то можливо під час цього місячного затемнення ви прийдете до домовленості. 

22 травня Сонце принесе Тельцям прибуток. 29 травня гармонія повернеться в життя і принесе любов, знайомства, побачення й красу.

Гороскоп на травень 2022: Близнюки

Представники Близнюків знайдуть друзів зі спільними інтересами й цілями. 10 травня Меркурій, який керує Близнюками, зупиняється та розвертається в ретроградний рух на три тижні до 3 червня. Як пояснила Перл, це означає, що вам потрібно буде повернутися, доробити щось.

Про вас згадають люди, яких ви давно не бачили. Ви поїдете кудись, де давно не були. Відновите щось, про що давно вже закинули. Можливо, ви відновите відносини з колишніми партнерами або повернетесь до старого стилю в одязі та зовнішності. Дівчатам Юпітер дасть нареченого і вагітність. У всіх Близнюків тема любові та романтичних стосунків вийде на перший план.

16 травня, у місячне затемнення, на вас чекають новини й зміни на роботі: звільнення, зміна керівництва або організація, в якій ви працюєте, закриється. З 30 квітня по 16 травня можлива незрозуміла ситуація зі здоров'ям. Треба буде здати аналізи, відвідати декількох лікарів, порівняти діагноз або навіть готуватися до операції. Можливо, доведеться змінити режим харчування, зайнятися спортом, сісти на дієту або позбутися шкідливих звичок.

Для Близнюків найважливішим періодом буде саме кінець травня. 22 травня, за словами Перл, у вас ніби вставлять нову батарейку. Ви засвітитеся, і це дуже добре для публічності, виступів, для того, щоби заявити про себе. 25 травня Марс змусить Близнюків активно діяти: наймати робітників, міняти щось в бізнесі, відправитися в поїздку з друзями. Є ризик посваритися з кимось з оточення.

З 29 травня Близнюки можуть закрутити таємний роман або почнуться романтичні стосунки з кимось здалеку. Може з'явитися бажання зайнятися благодійністю, пожертвувати гроші. Молодик 30 травня може змусити вас поставити нову планку — схуднути, покращати, змінити стиль, поміняти ім'я або прізвище, освоїти нову професію. Це дуже важливий Молодик для Близнюків, особливо тих, які народилися з 29 по 31 травня. У найближчий рік у вашому житті обов'язково з'явиться нова людина, нове місце проживання, нові стосунки. 

Гороскоп на травень 2022: Рак

Травень обіцяє бути щасливим місяцем для Раків. 3 травня на Раків чекає успіх на роботі: їх можуть підвищити або запропонувати хороший проєкт. Це вдалий час для Раків, які займаються творчістю.
З 10 травня по 3 червня, у період ретроградного Меркурія, Раки можуть перейти на дистанційну роботу або тимчасово поїхати в інше місто чи країну, але це не буде переїздом назавжди.
11 травня у Раків можливий прибуток. Вам можуть допомогти фінансово інші люди. У жінок можливий шлюб, вагітність чи народження дитини.
Після 22 травня Ракам захочеться побути на самоті, а після 25 травня навпаки виникне бажання діяти максимально активно.
29 травня у Раків з'являться однодумці, а нові починання принесуть дохід. Є шанс завести романтичні стосунки.
Наприкінці травня у Раків відбудеться щось, чим вони не захочуть ні з ким ділитися: це можуть бути як погані, так і добрі новини.

Гороскоп на травень 2022: Лев

У травні у Левів постануть питання з минулого, які Анжела Перл радить нарешті вирішити. Леви плануватимуть подорож за кордон, або ж до них прямує посилка, будуть контакти з іноземцями чи допомога він родичів з-за кордону.
З 10 травня до 3 червня дуже не бажано планувати  поїздки, перельоти на літаку, важливі зустрічі через вплив ретроградного Меркурія. Не можна у цей період підписувати важливі документи і укладати угоди, бо є ризик змінити рішення. У Левів можуть несподівано змінюватися плани.
11 травня настане переломний момент, який вплине на ставлення до життя, його сенс. Деякі Леви вирішать назавжди виїхати з країни чи змінити професію. У житті Левів може з'явитися велике кохання.
16 травня Леви можуть змінити місце проживання,  емігрувати або повернутися додому. Відбудуться зміни у складі сім'ї.
Після 22 травня на Левів чекає зустріч з друзями або новини від них, а з 25 травня Марс змусить Левів діяти: з'явиться бажання подорожувати чи просто додати активності до життя.
29 травня на Левів чекає гарна новина, пов'язана з кар'єрою, або ж вони отримають пропозицію руки та серця чи укладуть офіційний шлюб.
Після 30 травня у Левів з'являться нові мрії та плани. Можливе тимчасове розставання з коханою людиною, але це залежить від стосунків зараз.

Гороскоп на травень 2022: Діва

Дівам у травні астрологиня радить бути обережними. 3 травня у Дів буде сприятливий день, коли вони можуть отримати гроші. Це буде не заробітна плата, а якісь гроші від держави чи спонсорів. Врешті ситуація з фінансами у Дів зміниться на краще.
Після 11 травня у Дів буде ще якийсь прибуток, однак він матиме певні зобов'язання. У Дів буде високий шанс завагітніти цього місяця.
У період ретроградного Меркурія Дівам варто звернути увагу на роботу та кар'єру. Саме час закрити усі "хвости" з минулого і вирішити давно відкладені питання. Виникнуть питання, пов'язані з кимось із батьків чи інших членів сім'ї.
У період коридору затемнень слід утриматись від спонтанних дій. Важливо ухвалювати лише обдумані рішення, а ще краще відкласти їх на період після 3 червня. Місячне затемнення 16 травня готує Дівам доленосне знайомство, а також переїзд.
З 22 травня Дів чекають нові перспективі на роботі. Ви нарешті зрозумієте, чого ви прагнете досягти. У вас з'явиться можливість вирішити свої фінансові питання та вийти з кризи. З'явиться відчуття стабільності.
Після 29 травня постануть питання, пов'язані з перебуванням за кордоном. Це може бути як отримання візи, так і оформлення документів на довгострокове перебування. Молодик 30 травня може принести Дівам нову роботу зі старими знайомими.

Гороскоп на травень 2022: Терези

Астрологиня застерігає, що з 30 квітня по 16 травня коридор затемнень. В цей час енергія нестабільна, краще не приймати важливих рішень, хіба що ви точно знаєте, що чогось прагнете та впевнені в цьому….Пам’ятайте, те, що ви робите в затемнення чи в коридорі затемнень, це дуже складно згодом змінити, тому думайте, чи хочете ви цього надовго.
3 травня – Венера допоможе домовитися, провести вдало зустрічі, побачення, вдалі фінансові операції.
10 травня розпочинається Ретроградний Меркурій, що триватиме до 3 червня. Це крок назад, період очікувань, пауза, а також період переробок, повернення назад. Суто для Терезів це може стосуватися закордонних поїздок, оформлення документів (паспорти, візи, громадянство, відпустки). Проте йдеться не про вирішення цих питань, а їх загальмування через необхідність додаткових кроків або повторення вже зробленого, повернення до того, що було. Це гарний період для перездачі чи повернення до навчання, відновлення, апеляції (не плутати з судовими позовами – вони не бажані в цей період). Не рекомендовано робити важливі покупки, особливо техніку, підписувати важливі документи…
З 11 травня по 29 жовтня Юпітер буде в секторі шлюбу і це гарний знак, оскільки він поєднується там з Венерою. Чудовий період для шлюбів та поповнення в родині.
16 травня - Місячне затемнення, під час якого повстане тема фінансів, кредитних займів… Можливі новини про спадщину, закриття кредитів, зміни в виплатах (субсидії, пенсії, стипендії, аліменти). Це діє в період місяць до затемнення та місяць після. Це також може стосуватися доходів ваших партнерів. Зміниться шкала цінностей, самооцінка, оцінка оплати за вашу працю.
22 травня – підніметься тема мандрівок, спілкування з іноземцями та пошук сенсу життя.
25 травня – нові знайомства, багато спілкування, багато контактів з родичами. Можливо, ви будете продавати чи вибирати авто, або ж запланується поїздка машиною.
29 травня астрологиня обіцяє прибуток та хороші новини.
30 травня Молодик змусить шукати сенс життя, планувати мандрівки, вивчення іноземної мови або ж окресляться плани на переїзд.

Гороскоп на травень 2022: Скорпіон

Травень для Скорпіонів буде місяцем нових фінансових можливостей. Місячне затемнення буде саме у знаку Скорпіона, а тому відобразиться насамперед на емоційному стані. 
З 3 травня у Скорпіонів відбудуться зміни у режимі життя. Може з'явитись новий проєкт чи просто хороші новини. Є ймовірність відряджень.
Період ретроградного Меркурія пройдеться домом грошей та прибутку: вам можуть повернути борг або заплатять за роботу з минулого. Обережно робіть покупки. 
З 11 травня у Скорпіонів буде більше роботи, можуть надійти нові пропозиції. 
Після місячного затемнення 16 травня у Скорпіонів розпочнеться новий етап життя. Цілком ймовірно, що зміниться статус стосунків: представники знаку можуть розлучитись або розпочати нові стосунки. Це затемнення позначиться на питаннях стосунків , зміни місця проживання, народження дітей та можливої вагітності. 
З 22 травня буде прибуток, однак не власний, а партнера: по шлюбу, бізнесу або від держави.
Після 25 травня варто проявити активність та сумлінно працювати. 
Наприкінці місяця у Скорпіонів відкриються нові можливості, їх фінансове становище суттєво покращиться.

Гороскоп на травень 2022: Стрілець

Травень для Стрільців буде дуже вдалим місяцем, запевняє Анжела Перл. Після 3 травня Стрільців чекають новини про їх дітей, а на вільних представників знаку — новий роман чи хобі. Також є шанс отримати подарунок чи виграти в лотерею. 
У період ретроградного Меркурія Стрільцям  потрібно відновлювати стосунки з людьми. З 11 травня Стрільцям зірки пророкують щасливий період життя, можуть з'явитися діти, і це не ообов'язково власні.
Затемнення 16 травня допоможе поставити крапку у якомусь питанні, яке турбує вас дуже давно. Стрільцям може захотітись взяти перерву у спілкуванні та зосередитись на своїх справах. 
22 травня у житті Стрільців з'являться нові енергії: це може бути нова робота або новий партнер. Після 25 травня дуже сприятливий період для творчості, який може дати хороші плоди вже 29 травня. Приділіть більше уваги своєму здоров'ю.  
З 30 квітня у життя Стрільців увійдуть нові люди. Це вдалий час для переговорів та підписання документів. 

Гороскоп на травень 2022: Козеріг

У період коридору затемнень не варто ухвалювати важливих рішень. Тільки якщо ви впевнені у своїх рішеннях на 100%, можна. 3 травня Венера принесе вам гармонію, щастя та грошей. Ймовірно, у вас будуть вирішуватися питання нерухомості: продаж, покупка, ремонт, зміни в інтер'єрі, повернення додому (якщо ви були в іншому місці). Можуть бути хороші новини щодо вашої родини чи батьківщини. Венера також означає застілля: може бути радісна новина та великі компанії друзів, застілля.

Меркурій подарує вам нові новини в роботі: можливо, повернеться хтось із минулого (може той, хто звільнився), або ви повернетеся на стару роботу, або вийдете з декрету. У здоров'я ключовим словом буде "знов": ви знову поїдете на ретріт, знову сядете на дієту, знову зробите обстеження або здасте аналізи. Гарний момент пробувати або тестувати нове харчування або режим. З 10 травня до 3 червня не бажано робити операції, щось може піти не так. Також не бажано підписувати нові контакти, а от поновлювати можна. Юпітер — планета багатства та зачаття дітей. Можливо збільшення жилої площі, може хтось дасть вам безкоштовно пожити. Може у вас буде поповнення у сім'ї або переїзд, еміграція.
16 травня Місячне затемнення може принести вам нові події, пов'язані з друзями чи дітьми. Місячне затемнення виявляє: ви побачите оточення в іншому світлі. Можливо ви поставите остаточну точку у відносинах з кимось, може змінитися коло спілкування.
21 травня — Марс — на вас чекає поїздка кудись або ремонт. Це також зміни у відносинах з батьками, дуже потрібна турбота про вашу маму. Можлива благодійність: можете віддати кімнату у своєму будинку або автомобіль. З 29 травня може бути щось дуже приємне: побачення, зустрічі, діти, хобі, виграші та подорож на відпочинок.

Гороскоп на травень 2022: Водолій

Венера принесе вам спілкування: ви зрозумієте, з ким спілкуєтеся, познайомитеся з сусідами чи новими однодумцями. Можливі нові курси чи навчання, які вам будуть цікаві. Може, у вас з'явиться нова подруга. Можливо ви зблизьтеся з вашою сестрою, разом із нею кудись поїдете.

Можлива покупка машини або поїздка в приємне місце. Ви почнете робити те, що вам подобається, і це принесе гроші. Можливо, ви почнете писати статті за гроші або вести блог. Небажано підписувати важливі документи з 10 травня до 3 червня, робити якісь дорогі покупки — може пізніше побачите щось зі знижкою. Якщо що, зберігайте чеки.

Можуть повернутися старі почуття, перемир'я та примирення. Можливо, ви поміняєте дитині місце навчання, повернетеся на відпочинок, де давно були. Якщо у вас свій бізнес, може, ви підпишете нові контракти. 11 травня Юпітер з'єднається з Венерою і можуть дати вам важливу зустріч, контакт, знайомство. Юпітер дає можливості, Венера — фінанси. Може бути переїзд до іншого міста чи країни.

16 травня — Місячне затемнення, яке "висвітить" вам, ким ви хочете працювати. Чи йдете ви у тому напрямку, в якому хочете. Можуть бути нові події у кар'єрі: звільнення чи навпаки підвищення. Зміниться ваш статус: шлюб чи розлучення. Якщо шлюб, то Водолії, які зараз зіграють весілля — шлюб буде довгим. Сонце у п'ятому домі дасть вам любов до себе або до людини біля вас. Ви згадаєте дитинство та свої старі бажання, відчуєте себе дитиною.

25 травня Марс надасть вам поїздки, зустрічі, розмови, повідомлення, оформлення документів. 29 травня Венера — четвертий дім для вашої власної оселі: можливі прикраси будинку, комфорт, гості, застілля, безпека. Гармонія у стосунках з батьками, гарна новина про родичів та батьківщину. 30 травня — Молодий місяць. Саме в цей момент потрібно усвідомити, що треба любити себе і цінувати. Можуть змінюватись плани, думки. Можуть бути любовні трикутники, нові насолоди, хобі, змагання, шоу.

Гороскоп на травень 2022: Риби

С 30 квітня по 16 травня коридор затемнень, коли неясно проглядаються ситуації, великий ризик помилок, тому не бажано приймати важливі рішення. Це не стосується рішень, яких ви чекали довго і точно впевнені в них. 
3 травня Венера входить в Дім прибутку, що віщує доходи, матеріальні подарунки або ж самооцінка підніметься. Для вокалістів прогнозовані концерти. Для тих, хто має проблеми з горлом та щитовидком, обіцяють зорі вирішення складних питань. 
10 травня – 3 червня буде ретроградний Меркурій, який сигналізуватиме, що ви будете переробляти щось заново в червні. Це буде пов’язано з місцем проживання, будинком, родиною. Можна вибирати нерухомість та давати завдаток, але бажано не оформлювати документи. Це стосується і придбання техніки. Переїзд буде затягуватися, а от відновлення орендних договорів буде вдалим.
11 травня Юпітер входить в Дім грошей, і обіцяє більше, аніж ви розраховували. Це вигідні робочі пропозиції, збільшення доходів.
16 травня Місячне затемнення, яке вплине за закордонні справи (бізнес, зустрічі, контакти). Це момент кульмінації та прояснення. Хороший період для навчання, реклами, публікацій. Може бути завершення судового процесу.
22 травня Сонце додасть енергії для сімейних рішень, для роботи на дому.
25 травня наведення порядку в фінансових питаннях, операції куплі-продажі, отримання державних грошей, зміна статусу – вище посада, або ж переїзд чи розлучення, які вплинуть на вашу фінансову ситуацію.
29 травня – спілкування, зустрічі, переговори, контакти, які пройдуть дуже легко та приємно. Може бути продажа авто, приїзд родичів, спільні плани з сестрою або ж хороша новина від родичів.
30 травня Молодик може дати нову нерухомість, переїзд, ремонт, тимчасове житло або ж хтось гостюватиме у вас, нові члени родини. Якась новина, що буде пов'язана з мамою.

Новини по темі