Дмитро Комаров таємно одружився зі своєю партнеркою по Танцях з зірками

Несподівано!

Ведучий тревел-проекту Світу навиворіт Дмитро Комаров зіграв таємне весілля. Обраницею Дмитра стала його партнерка у шоу Танці з зірками Олександра Кучеренко, володарка титулу Міс Україна-2016.

Радісну новину ведучий повідомив прихильникам на сторінці в Instagram.

«Друзі, я завжди оберігав своє особисте життя і тримав в секреті. Але обіцяв вам, що все розповім, коли настане час. І ось він настав. Ми з Сашею Кучеренко стали чоловіком та дружиною. Розумію, що у вас багато запитань. Відповіді на них – сьогодні у Світському житті о 23.35 на 1+1. Ми щасливі», – написав ведучий каналу 1+1.

Усіх цікавило, чи справді існують між ними почуття поза паркетом, і що саме відчувають зірки один до одного. Адже і після прямих ефірів вони продовжували демонструвати теплі стосунки – пара неодноразово з’являлася разом на світських заходах та червоних хідниках. Телеведучий та танцівниця не спростовували чуток, але й не поспішали підігрівати інтерес фанатів детальними подробицями.

Loading...

Ще більше цікавих подробиць про те, як парі вдалося так довго приховати від усіх заручини, та як пройшло весілля ведучого, телеглядачі каналу 1+1 можуть побачити вже сьогодні у Світському житті з Катериною Осадчою о 23.35 на 1+1.

А вже скоро на 1+1 стартує новий сезон Танців з зірками, участь у якому візьмуть найяскравіші українські знаменитості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

1. Виявляється, він романтик: Комаров розповів, як освідчився коханій Кучеренко

2. Якою була весільна сукня дружини Комарова (фото)

3. Найтаємніше весілля року: Телеведучий Дмитро Комаров розповів Світському життю про своє вінчання з Міс Україна-2016 Олександрою Кучеренко

Більше новин