Виявляється, він романтик: Комаров розповів, як освідчився коханій Кучеренко

Дмитро Комаров розповів, яке незабутнє освідчення зробив Олександрі Кучеренко

«І я на небі, мила моя, на небі…»

Поділитися:

Ведучий трепел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров та Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко одружилися — новина, яка стала для багатьох сенсацією. Пара майстерно приховувала свої стосунки кілька років. Навіть будучи партнерами на Танцях з зірками, робила все, щоб приховати своє кохання. Що ж, у цього подружжя варто взяти майстер-клас із секретності.

В ексклюзивному інтерв’ю Світському життю Дмитро й Олександра розповіли про свої стосунки. Зокрема ведучий пригадав, як освідчився своїй красуні.

«Це рішення прийшло немов із космосу! Я зранку сказав Саші: «Поїхали!». Вона запитала: «Куди?». Я сказав, що це не важливо! Я ж займаюся польотами, і у мене безліч друзів-льотчиків. Ми з Сашею приїхали до гвинтокрильного клубу, і там вона сказала: «Я ще жодного разу не літала на гвинтокрилі! Що ти замислив?». Ми полетіли над Києвом. Ми розуміємо одне одного без слів! У гвинтокрилі ж шумно, тож я просто дістав обручку, запитав Сашу поглядом і вона мені кивнула, і я одягнув на неї обручку!» — розповів Комаров.

І я приземлилася вже нареченою! — додала щаслива Олександра.

Опісля закохані поїхали святкувати особливу подію до ресторану.

Більше цікавого дізнавайся у відео:

Також нагадаємо, що невдовзі на 1+1 розпочнеться третій сезон Танців з зірками. Цікаво, чи поєднає шоу ще чиїсь зіркові серця…

Читай також інші новини по темі:

1. Якою була весільна сукня дружини Комарова (фото)

2. Найтаємніше весілля року: Телеведучий Дмитро Комаров розповів Світському життю про своє вінчання з Міс Україна-2016 Олександрою Кучеренко