«Рухаюсь далі»: Григорій Бакланов висловився про розлучення з Анастасією Цимбалару

Григорій Бакланов прокоментував розлучення з Анастасією Цимбалару та відповів, у яких відносинах вони зараз

Український актор, зірка серіалу Тільки живи Григорій Бакланов висловився про розлучення з колишньою дружиною, актрисою та виконавицею головної ролі у серіалі Жіночий лікар. Нове життя Анастасією Цимбалару.

Цимбаларау та Бакланов оголосили про розлучення 12 березня після 10 років відносин.Актор рідко коментує тему стосунків та особистого життя, але в новому інтерв'ю висловився про розлучення та відповів, чи вдалося їм залишитися друзями.

«Це наше особисте життя. І воно залишається особистим. Я не втратив близьку людину. Вона є. Вона жива, дякувати Богу, все добре. Просто такий період і життя йде, я рухаюся далі. Я нічого не втратив. Це шлях. Все нормально, ми дружимо», - заявив він.

Раніше в ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 Цимбалару також висловилася про розлучення та наголосила, що завжди потрібно «обирати себе».

Більше про життя зірок дивіться у ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: "Я навчилася цінувати моменти", — Анастасія Цимбалару, виконавиця головної ролі у "Жіночий лікар. Нове життя", про особисте щастя та зйомки медичного серіалу на "1+1 Україна"

Більше новин