Коханим у новому кліпі Могилевської став чоловік, з яким її бачили раніше

Усі подробиці загадкових стосунків.

Шанувальники української співачки Наталії Могилевської не тямляться від щастя, адже нарешті дочекалися прем’єри нового кліпу зірки «Покохала». Та першими романтичну композицію кілька тижнів тому почули глядачі вибухових «Танців з зірками». Ба більше, в 11-му прямому ефірі шоу Наталія заінтригувала неочікуваним зізнанням.

Loading...

Як виявилось, свою пісню зірка присвятила особливій людині – коханому чоловіку. Так, Могилевська розповіла ведучій «Світського життя» Катерині Осадчій, що її зустріч із судженим була майже містичною.

Річ у тім, що перед початком роботи над новим треком співачка й гадки не мала, про що він буде. Аж ось слова «я покохала» злетіли з її вуст самі собою. Тоді вона не надала цьому значення. Та вже за тиждень відбулася доленосна зустріч, і все стало на свої місця – зірка навіщувала власне кохання.

Та після прем’єри відео запитань стало ще більше.

Loading...

За сюжетом, Наталка блукає на тлі неймовірного гірського пейзажу. А далі один за одним у кадрі з’являються справжні красені. У фіналі серед них Могилевська обирає того, кого покохала.

Головним героєм кліпу виявився Владислав Кацюба – ландшафтний дизайнер і музикант. Шанувальники Могилевської його одразу впізнали, адже їх в Instagram познайомила сама Наталія. «Знайомтесь, це мій друг. Він вчить мене розумітися на диких травах. А ще я дізналася, що вітаміну С в петрушці більше, ніж в лимоні», – пояснила тоді зірка. Тож тепер фани співачки намагаються зрозуміти, чи про нього .

Поки Могилевська не прокоментувала вибір головного героя для свого кліпу. Тож інтрига триває.

Більше цікавих новин про співачку читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Більше новин