Коханим у новому кліпі Могилевської став чоловік, з яким її бачили раніше

Коханим у новому кліпі Наталії Могилевської став чоловік, з яким її бачили раніше | 1+1
Фото: instagram/rostickdesign

Усі подробиці загадкових стосунків.

Поділитися:

Шанувальники української співачки Наталії Могилевської не тямляться від щастя, адже нарешті дочекалися прем’єри нового кліпу зірки «Покохала». Та першими романтичну композицію кілька тижнів тому почули глядачі вибухових «Танців з зірками». Ба більше, в 11-му прямому ефірі шоу Наталія заінтригувала неочікуваним зізнанням.

Як виявилось, свою пісню зірка присвятила особливій людині – коханому чоловіку. Так, Могилевська розповіла ведучій «Світського життя» Катерині Осадчій, що її зустріч із судженим була майже містичною.

Річ у тім, що перед початком роботи над новим треком співачка й гадки не мала, про що він буде. Аж ось слова «я покохала» злетіли з її вуст самі собою. Тоді вона не надала цьому значення. Та вже за тиждень відбулася доленосна зустріч, і все стало на свої місця – зірка навіщувала власне кохання.

Та після прем’єри відео запитань стало ще більше.

За сюжетом, Наталка блукає на тлі неймовірного гірського пейзажу. А далі один за одним у кадрі з’являються справжні красені. У фіналі серед них Могилевська обирає того, кого покохала.

Головним героєм кліпу виявився Владислав Кацюба – ландшафтний дизайнер і музикант. Шанувальники Могилевської його одразу впізнали, адже їх в Instagram познайомила сама Наталія. «Знайомтесь, це мій друг. Він вчить мене розумітися на диких травах. А ще я дізналася, що вітаміну С в петрушці більше, ніж в лимоні», – пояснила тоді зірка. Тож тепер фани співачки намагаються зрозуміти, чи про нього .

Поки Могилевська не прокоментувала вибір головного героя для свого кліпу. Тож інтрига триває.

Більше цікавих новин про співачку читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі