Кохання під час війни: Макс Барських та ETOLUBOV представили спільний трек

Під назвою «Римую»

Сьогодні, 28 жовтня, українські виконавці Макс Барських та ETOLUBOV випустили спільний трек під назвою «Римую».

Спільна пісня Макса Барських та ETOLUBOV – це чуттєве послання до всіх українських пар, яким вдалося попри численні обставини знайти чи зберегти своє кохання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський | RIDNYI випустив новий трек-афірмацію з дуже символічною назвою

«Сьогодні мільйони українців розлучені відстанню. Єдиний зв'язок з коханими, що в нас лишається - це екрани мобільних телефонів. “Римую” – пісня про всіх, хто плекає свої почуття, не зважаючи на випробування відстанню», – коментує ETOLUBOV.

«Сьогодні війна йде на всіх фронтах. У музиці важливо, щоб українське слово та рима знаходили нову форму, стаючи ближчими до сприйняття сучасної молоді. Разом з Любов'ю ми прагнули створити чуттєвий і водночас по-справжньому український поп-трек. Я переконаний, що наша мова може і має звучати сучасно», – розповідає Макс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Шлях додому”: Потап презентував трек, який присвятив усім українцям

Слухайте трек:

Виконавці також впевнені, що музика повинна не лише духовно лікувати та зцілювати, але й допомагати доброю справою. Тому, весь прибуток з монетизації від переглядів та прослуховувань «Римую» буде перерахований до благодійного фонду DOLI, який заснувала ETOLUBOV для допомоги постраждалим від війни українським сім’ям.

 

Більше новин