“Шлях додому”: Потап презентував трек, який присвятив усім українцям

Голос країни
Потап презентував нову пісню Шлях додому (відео)

Про любов до нації та до самих себе.

Поділитися:

Сьогодні, 18 жовтня, репер та продюсер, тренер вокального проєкту "Голос країниПотап презентував своїм слухачам новий трек “Шлях додому”. Цього разу композиція присвячується українцям, які не дивлячись на біль та втому від виснажливих 8 місяців повномасштабної війни, продовжують шукати та виборювати шлях до свого дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для нас зараз особливо важливо триматися за своє коріння і знати, чиї ми діти", — учасниця "Голосу країни-12" Марія Квітка

“Сьогодні кожен із нас герой — воєнний, волонтер чи просто активний громадянин, всі прокладають шлях до того «дому», який ототожнюється з мирним та щасливим життям. Наша нація має право бути незалежної. Це право не відібрати нікому і воно є нашою ціллю та рушійною силою”,  прокоментував артист.

ШЛЯХ ДОДОМУ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни – це промінь сонця у ці темні часи", — Анастасія Паламарь, яка стала додатковою учасницею у команді Потапа

Потап зауважує, що кожен українець у цей складний період переживає нелегкі часи. Цим треком артист вшановує кожного українця, який любить і пишається Україною.

“Багато хто був змушений покинути свій дім, свої міста. Але любов до свого коріння не зникає ніколи. Вона завжди буде в серцях українців. А її сила штовхатиме нас на героїчні вчинки”,  додав Потап.

Дивіться відео:

Стежте за 1+1 у телеграмі.

Новини по темі