Коли наступить потепління в Україні: прогноз погоди на середину травня

Українців очікують температурні коливання та невеликі опади. Коли настане потепління?

Синоптики поділилися прогнозом погоди на травень 2023. Найближчими днями українців очікують температурні коливання та невеликі дощі. Та коли настане суттєве потепління в Україні?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну насувають дощі та грози: коли погіршиться погода

Прогноз погоди на 9-12 травня

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, в період з 9 по 10 травня в південній частині України, східних та Дніпропетровській області очікується температура вдень від 9 до 15 градусів тепла. Місцями на Лівобережжі можливі короткочасні дощі. За наступні дні температура вночі буде становити від 1 до 8 градусів тепла, а вдень – від 13 до 19 градусів.

На заході країни 10-11 травня можливі заморозки як на поверхні ґрунту, так і у повітрі, які становитимуть від 0 до 3 градусів. В інших регіонах заморозки на поверхні ґрунту очікуються в межах 0-5 градусів. З 12 травня очікується без опадів, лише на Закарпатті можливий невеликий дощ вдень. Температура вночі буде від 2 до 8 градусів тепла, а вдень – від 13 до 19 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода в травні 2023: прогноз синоптиків

Коли суттєво потеплішає в Україні

У середньому протягом місяця очікується температура в межах 13-18 градусів тепла в Україні та 10-13 градусів в горах. Проте, з наступного тижня можливі температурні коливання до 20-25 градусів тепла.

Loading...

Більше новин