Коли наступить потепління в Україні: прогноз погоди на середину травня

Якою буде погода в середині травня: прогноз синоптиків
Freepik

Українців очікують температурні коливання та невеликі опади. Коли настане потепління?

Поділитися:

Синоптики поділилися прогнозом погоди на травень 2023. Найближчими днями українців очікують температурні коливання та невеликі дощі. Та коли настане суттєве потепління в Україні?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну насувають дощі та грози: коли погіршиться погода

Прогноз погоди на 9-12 травня

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, в період з 9 по 10 травня в південній частині України, східних та Дніпропетровській області очікується температура вдень від 9 до 15 градусів тепла. Місцями на Лівобережжі можливі короткочасні дощі. За наступні дні температура вночі буде становити від 1 до 8 градусів тепла, а вдень – від 13 до 19 градусів.

На заході країни 10-11 травня можливі заморозки як на поверхні ґрунту, так і у повітрі, які становитимуть від 0 до 3 градусів. В інших регіонах заморозки на поверхні ґрунту очікуються в межах 0-5 градусів. З 12 травня очікується без опадів, лише на Закарпатті можливий невеликий дощ вдень. Температура вночі буде від 2 до 8 градусів тепла, а вдень – від 13 до 19 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода в травні 2023: прогноз синоптиків

Коли суттєво потеплішає в Україні

У середньому протягом місяця очікується температура в межах 13-18 градусів тепла в Україні та 10-13 градусів в горах. Проте, з наступного тижня можливі температурні коливання до 20-25 градусів тепла.

Новини по темі