LEGO випустили лімітовану колекцію фігурок захисників "Азовсталі"

Lego створив фігурки героїв "Азовсталі".

Компанія The Brothers Brick, ритейлер Lego, яка розробляє та виготовляє конструктори на військову тематику, випустила лімітовану колекцію фігурок, присвячених захисникам "Азовсталі".  Про це повідомив засновник компанії Ендрю Бікрафт у своєму Twitter.

Прототипами фігурок стали начальник штабу полку "Азов" Богдан Кротевич, командир Денис Прокопенко та заступник командира Святослав Паламар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Драматична історія кохання командира полку «Азов» Дениса Прокопенка та його дружини Катерини: «На метафізичному рівні у нас існує зв’язок»

"Морські піхотинці оборони, українські гвардійці, волонтери та інші захисники Азовсталі, які протрималися в Маріуполі майже 3 місяці, збиваючи з ладу російську армію та дозволяючи українцям виграти битву за Київ", — написав Ендрю.

Як зазначив Ендрю Бікрафт, дані фігурки LEGO не є офіційним продуктом. Нині захисники Маріуполя перебувають у російському полоні.

Нагадаємо, раніше інший ритейлер Lego випустив фігурки Президента України Володимира Зеленського, завдяки продажу яких вдалося зібрати 16 тисяч доларів на підтримку України.

Більше новин