LEGO випустили лімітовану колекцію фігурок захисників "Азовсталі"

Lego створив фігурки героїв "Азовсталі" (фото)
Twitter/Andrew Becraft

Lego створив фігурки героїв "Азовсталі".

Поділитися:

Компанія The Brothers Brick, ритейлер Lego, яка розробляє та виготовляє конструктори на військову тематику, випустила лімітовану колекцію фігурок, присвячених захисникам "Азовсталі".  Про це повідомив засновник компанії Ендрю Бікрафт у своєму Twitter.

Прототипами фігурок стали начальник штабу полку "Азов" Богдан Кротевич, командир Денис Прокопенко та заступник командира Святослав Паламар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Драматична історія кохання командира полку «Азов» Дениса Прокопенка та його дружини Катерини: «На метафізичному рівні у нас існує зв’язок»

"Морські піхотинці оборони, українські гвардійці, волонтери та інші захисники Азовсталі, які протрималися в Маріуполі майже 3 місяці, збиваючи з ладу російську армію та дозволяючи українцям виграти битву за Київ", — написав Ендрю.

Як зазначив Ендрю Бікрафт, дані фігурки LEGO не є офіційним продуктом. Нині захисники Маріуполя перебувають у російському полоні.

лего

Нагадаємо, раніше інший ритейлер Lego випустив фігурки Президента України Володимира Зеленського, завдяки продажу яких вдалося зібрати 16 тисяч доларів на підтримку України.

Новини по темі