Лілія Ребрик: «Не дозволяла собі закохуватися, поки не виплачу кредит»

Інтерв’ю з акторкою про незалежність у стосунках, першу комедійну роль та власну «суперсилу».

Акторка та ведуча Лілія Ребрик уже давно закріпила за собою статус жінки, яка дивовижним чином все встигає. Вона отримує задоволення від усього, за що береться, і своїм прикладом надихає людей навколо.

Ефектну блондинку я вихопила на розмову під час зйомок комедійного серіалу «Великі Вуйки», який саме йде в ефірі 1+1. Ми мали всього кілька хвилин, але за цей час вона встигла розповісти чимало про особисте життя. 

Ви знялися в комедії «Останній москаль», а тепер працюєте над своєрідним продовженням тієї історії у «Вуйках…». Певно, вже душею прикипіли до своєї героїні?

Люблю свою Ірину чи просто «зірку», як ми її жартома називаємо на майданчику. Вона чесна, щира. І, як кожна жінка, хоче справжнього кохання. Я полюбила її ще на зйомках «Останнього москаля». Грати її було дуже цікаво, адже це моя перша комедійна роль. Глядачі звикли бачити мене сексі-блондинкою або трохи стервозною. А кумедна продавчиня – щось нове.

До слова, в образі Ірки часто нагадую собі старшу доньку Діану. Вона у мене трохи «кривляка» (усміхається). А тут сам жанр підштовхує бавитися й дражнитися. Отак я збагнула, що в мені живе безліч постатей – і мама, і жінка, й акторка.

За сюжетом мешканці Великих Вуйок вперше приїжджають до Києва. Пригадуєте своє знайомство зі столицею?

Уперше до Києва я приїхала в третьому класі на змагання з художньої гімнастики. Була тоді ще зовсім малою, але досі добре пам’ятаю свої враження. Вийшла з поїзда, роззирнулась навколо і все мені видалося таким величезним. Ще й в готелі жила на 15-му поверсі. Для мене на той час найвищими були дев'ятиповерхівки, а тут аж 15! Це було щось казкове, феєричне. І тоді, у дев’ять років, я подумала: «Тепер хочу жити в Києві».

Тож коли вступила до театрального інституту, єдина акторка в родині, мене переповнила радість від особистої перемоги.

Яке місце в Києві завжди вам покращує настрій?

Я дуже люблю парк «Феофанія». Це наше з чоловіком особливе місце. Там, у затишних куточках, відбулося багато наших особистих розмов.

Фото: instagram/liliia.rebrik,galinskiy_andrey

І, звісно, наша оселя – місце, куди хочеться повертатися. Там викоханий кожен закуток.

Я свого часу мріяла про квартиру в Києві. І придбала. Вона невеличка, але все ж моя. Я навіть собі закохуватися не дозволяла, поки не виплачу за неї кредит (сміється). Просто дуже не хотіла, щоб майбутній коханий пропонував мені допомогу. А раптом він не запропонував би – то мусила б ображатись! Тож треба було спочатку розв'язати цю проблему. Подруги мене тоді геть не розуміли.

Ця квартирка подарувала мені незалежність. Для мене дуже важливо бути самодостатньою. Зараз, коли я розумію, що сил і ресурсів вистачає на безліч справ, то можу дозволити собі побути слабкою. Але до цього треба було дорости. Треба міцно стояти на ногах, щоб інколи поплакатись на плечі коханого. Бо як з цього починати, то ефект буде геть іншим – не ті барви.

Як відновлюєте сили після інтенсивної роботи?

Скільки років я в цій професії, ще жодного разу не сказала: «О Боже, мені знову на роботу». Я це навіть роботою назвати не можу.

Щодня прокидаюсь о четвертій ранку, щоб провести ефір. Потім біжу на зйомку, після зйомки часом бувають і вистави, ще якісь заходи. Схоже на своєрідний марафон, коли зайнятий паралельно в різних проектах 24 на 7. Так, інколи питаю себе: «Боже, а коли ж я спала востаннє?».

Але секрет в тому, що я насолоджуюсь процесом. Насолоджуюся тим, що я зайнята, затребувана, що маю роботу.

Фото: instagram/liliia.rebrik,deordieva

У такому режимі ще встигаєте приділити рідним час і в оселі лад навести…

Коли мене запитують, де на все беру час, а я справді багато встигаю, моя єдина відповідь – мало сплю (сміється). І для мене це нормально, адже отримую задоволення від свого способу життя. У нас, до слова, навіть няні немає, самі пораємось із двома дітьми.

Прокидаюся дуже рано. О дев’ятій вже повертаюсь додому красива, із зачіскою, з ідеальним макіяжем, гарно вбрана, бадьора. Перехопила бутерброд із чаєм, приділяю молодшій доньці Поліні увагу й далі до роботи. Такий інтенсивний режим організовує, мобілізує. Ба більше, це ще й дітей мотивує. Вони все розуміють, вони беруть приклад і хочуть бути схожими.

Нагадаємо, саме зараз ти зможеш побачити Лілію Ребрик у комедійному серіалі від 1+1 «Великі Вуйки». Переглянь кумедний анонст стрічки:

Loading...

Більше цікавих матеріалів про Лілію Ребрик читай тут:

1. Лілія Ребрик захопила граційним стрибком (фото)

2. Лілія Ребрик заінтригувала світлиною у весільній сукні

3. Лілія Ребрик замилувала мережу ніжними світлинами з чоловіком

4. Лілія Ребрик показала солодкі світлини з маленькими доньками

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.