Лілія Ребрик замилувала мережу ніжними світлинами з чоловіком

Лілія Ребрик замилувала мережу світлинами з чоловіком | Зіркове життя | 1+1
Фото: Instagram/liliia.rebrik 

І навіть взимку їм буде затишно і тепло.

Поділитися:

Акторка та ведуча Лілія Ребрик не сидить на місці: зйомки в кіно, театр, телеефіри. Звісно, вільного часу залишається не так багато, але найважливіше для зірки – це сім’я.

Так, у своєму Instagram вона поділилася світлинами, на яких гріється в обіймах коханого чоловіка. Лілія дякує Андрію Дикому за турботу та зазначає, що навіть звичайні питання, такі як «ти поїла?» або «ти не замерзла?» необхідні кожному з нас.

Фото: Instagram/liliia.rebrik 

Саме завдяки такій увазі один до одного їхню сім’ю вважають зразковою. Бо коли Лілія та Андрій разом, то просто «світяться» від щастя.

Фото: Instagram/liliia.rebrik 

Нагадаємо, що вони виховують двох красунь-доньок – семирічну Діану та однорічну Поліну. Старша, до слова, вже встигла знятися в серіалі.

Вочевидь, проявляються мамині гени, адже вже зовсім скоро глядачі 1+1 побачать серіал «Великі Вуйки», де Лілія Ребрик з'явиться в образі грайливої гуцулки Іри. 

А яку роль Ребрик мріє зіграти в майбутньому – дізнавайся з відео:

Читай ще більше романтичних новин:

1. Потап і Настя Каменських вразили людей смачним поцілунком у супермаркеті 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.