Лілія Ребрик заінтригувала світлиною у весільній сукні

Лілія Ребрик поділилася загадковою світлиною у весільній сукні | Зіркове життя | 1+1
Фото: іnstagram/liliia.rebrik

Заміж за... гуцула.

Поділитися:

Професія актора творча й непередбачувана. І, вочевидь, зіркам пощастило, бо, якщо власне весілля було давно, його завжди можна пригадати.

Так, днями Лілія Ребрик здивувала своїх Instagram-підписників незвичайним кадром: вона позує у весільному вбранні з 2000-х, а за руку її тримає ошатний Назар Задніпровський.

Фото: іnstagram/liliia.rebrik 

Фанати одразу «розкусили» новоспечене подружжя – на фото ніхто інший, як Ірка та Штефко з серіалу «Великі Вуйки»:

«Думаю, Ірка вийде заміж за цього непутящого, ще й змінить його на краще. Має ж бути happy end», «Оце пара! Буде гримуча суміш бізнесменів», «Серіал супер, а Ірка – богиня», – коментують кадр юзери. 

Втім, здогадатися було легко, адже шанувальники Лілії Ребрик знають – вона обожнює свого чоловіка Андрія Дикого та двох доньок. Проте й Назар Задніпровський, який так переконливо грає звабника, в реальному житті турботливий сім’янин. До слова, нещодавно він розповів, як наполеглива дружина його з собою познайомила.

Цікаво, що на прем’єрі комедії «Великі Вуйки» Ребрик пригадала, як підкорювала столицю. Чи обдурювали її так само, як героїню серіалу – дивись у відео:

А щоб не пропустити найцікавіші пригоди гуцулів та гуцулок у столиці, вмикай серіал «Великі Вуйки» з понеділка по четвер о 21.45. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Лілія Ребрик замилувала мережу ніжними світлинами з чоловіком

2. Лілія Ребрик показала солодкі світлини з маленькими доньками