Лілія Ребрик захопила граційним стрибком (фото)

Лілія Ребрик захопила граційним стрибком (фото) | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/liliia.rebrik,deordieva

Яскрава та енергійна!

Поділитися:

Відома акторка та ведуча Лілія Ребрик навчила шанувальників, як потрібно любити осінь. На своїй сторінці в Instagram зірка поділилася затишними знімками із прогулянки парком. І одне фото привернуло особливу увагу підписників Лілії – на ньому фотограф вихопив яскраву блондинку у граційному стрибку.

А що, тільки влітку стрибати? – дотепно прокоментувала світлину телезірка.

Зазначмо, шанувальникам атмосферна фотосесія Лілії припала до душі, тож акторка вмить зібрала численні компліменти. «Насолоджуюсь вашою красою (…) Ви зірка української сцени», – написала вражена шанувальниця. «Коли бачу ваші фото, які випромінюють життєву енергію, жіночність та красу, хочеться і самій бути такою», – щиро прокоментувала інша підписниця телезірки.

До слова, Лілія показала ще й миле фото старшої доньки Діани, на якому дівчинка позує з великим букетом осіннього листя. Певно, своєю нестримною енергією семирічна красуня вдалася в маму. Так, попри зовсім юний вік Діана професійно займається бальними танцями та впевнено крокує подіумами дитячих показів мод.

Фото: instagram/liliia.rebrik,galinskiy_andrey

Нагадаємо, Лілія Ребрик знялася у комедійному серіалі «Великі Вуйки». Тож вмикай 1+1 о 21:45 та насолоджуйся цікавою історією про пригоди гуцулів у Києві.

Переглянь веселий анонс стрічки:

Більше цікавих новин про акторку читай тут:

1. Лілія Ребрик заінтригувала світлиною у весільній сукні

2. Лілія Ребрик замилувала мережу ніжними світлинами з чоловіком

3. Лілія Ребрик показала солодкі світлини з маленькими доньками

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.