Місячний календар стрижок на липень 2021: сприятливі та несприятливі дні для зміни іміджу

Вирішили радикально змінити імідж, оновити зачіску або відтінок волосся, тоді подивіться місячний календар стрижок на липень 2021, щоб досягти максимально чарівного ефекту.

Місячний календар стрижок базується на місячній фазі (висхідний, спадний місяць, молодик, повний місяць) та місячній добі. Саме ці складові впливають на красу, здоров'я і повноцінний ріст волосся.

Для того, щоб стрижка, фарбування або інша hair процедура була максимально успішною, плануйте похід до б'юті-майстра, коли місяць буде особливо прихильним. Для цієї мети скористуйтесь нашим місячним календарем стрижок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВолосся влітку: як захистити від палаючого сонця та пилу (поради трихолога)

Висхідний Місяць в липні буде: з 11 по 23 числа. Стрижка в цей період прискорить ріст волосся.

Процедура в дні спадного Місяця: 1-9, і  25-31-е липня сповільнить зростання волосся і ваша зачіска буде довше зберігати свою форму.

Сприятливі дні стрижки: з 6 по 8, а також 14, 18, 21, 23, 31-го липня. У ці дні будь-яка процедура з волоссям піде на користь.

Несприятливі дні для стрижки в липні: 9, 10, 25-28 і 30-е числа. Стрижка в ці дні не надасть волоссю росту, фарбування також не протримається тривалий час.

Місячний календар фарбування волосся на липень

Сприятливими днями для зміни кольору в цьому місяці будуть: 5-7, 13, 16, 21-22, 30-31 числа.

Фаза зростання Місяця в липні 2021 буде з 11 по 23 липня. Це сприятливі дні для росту волосся, нігтів. Будь-які б'юті-процедури в ці дні будуть максимально ефективними, і ви можете сміливо записуватися до свого майстра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2021 для всіх знаків зодіаку: прогноз на гроші, кохання та успіхи в роботі

Впевнені, що наш місячний календар стрижок на липень 2021 допоможе вам отримати бажаний результат від візитів у б'юті-салон.

Більше новин