Місячний календар стрижок на липень 2021: сприятливі та несприятливі дні для зміни іміджу

Місячний календар стрижок на липень: найкращі дні для стрижок та фарбування

Вирішили радикально змінити імідж, оновити зачіску або відтінок волосся, тоді подивіться місячний календар стрижок на липень 2021, щоб досягти максимально чарівного ефекту.

Поділитися:

Місячний календар стрижок базується на місячній фазі (висхідний, спадний місяць, молодик, повний місяць) та місячній добі. Саме ці складові впливають на красу, здоров'я і повноцінний ріст волосся.

Для того, щоб стрижка, фарбування або інша hair процедура була максимально успішною, плануйте похід до б'юті-майстра, коли місяць буде особливо прихильним. Для цієї мети скористуйтесь нашим місячним календарем стрижок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВолосся влітку: як захистити від палаючого сонця та пилу (поради трихолога)

Висхідний Місяць в липні буде: з 11 по 23 числа. Стрижка в цей період прискорить ріст волосся.

Процедура в дні спадного Місяця: 1-9, і  25-31-е липня сповільнить зростання волосся і ваша зачіска буде довше зберігати свою форму.

Сприятливі дні стрижки: з 6 по 8, а також 14, 18, 21, 23, 31-го липня. У ці дні будь-яка процедура з волоссям піде на користь.

Несприятливі дні для стрижки в липні: 9, 10, 25-28 і 30-е числа. Стрижка в ці дні не надасть волоссю росту, фарбування також не протримається тривалий час.

Місячний календар фарбування волосся на липень

Сприятливими днями для зміни кольору в цьому місяці будуть: 5-7, 13, 16, 21-22, 30-31 числа.

Фаза зростання Місяця в липні 2021 буде з 11 по 23 липня. Це сприятливі дні для росту волосся, нігтів. Будь-які б'юті-процедури в ці дні будуть максимально ефективними, і ви можете сміливо записуватися до свого майстра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2021 для всіх знаків зодіаку: прогноз на гроші, кохання та успіхи в роботі

Впевнені, що наш місячний календар стрижок на липень 2021 допоможе вам отримати бажаний результат від візитів у б'юті-салон.

Новини по темі