MONATIK не стримав сліз під час виступу дівчинки з Севастополя

Яна Горна розчулила співака своїм виступом на сцені Голосу. Діти.

Учора глядачі 1+1 побачили продовження етапу «сліпих прослуховувань» на шоу Голос. Діти. Одним із найбільших яскравих став виступ 11-річної Яни Горної, яка приїхала з Севастополя. Дівчинка виконала пісню Soon We'll Be Found співачки Sia, розвернула до себе усі червоні крісла та вразила до сліз тренера проекту, українського мультиартиста MONATIK.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У команду Дорофєєвої і Позитива потрапив послідовник переможця Голосу країни 7

«Я вас тут давно сиджу й чекаю. Для мене буде великою магією та радістю, якщо мені вдасться з вами попрацювати. Дякую за емоції, які я відчув зараз, – ви просто втиснули мене у крісло. Прозвучала одна з моїх улюблених пісень із забутого альбому Sia. Ви неймовірно гарно її виконали», – так MONATIK прокоментував виступ Яни.

Попри такий щирий захват артиста, Яна обрала команду Время и Стекло.

«Я була шокована, що до мене розвернулися одразу троє тренерів. Отримати такий вибух емоцій всередині себе – це безцінно. Я хотіла потрапити до команди Наді та Позитива. Вони вирізняються з-поміж інших артистів тим, що дуже позитивні, завжди усміхаються, вони круто танцюють та добре співають. На цьому проекті мені хочеться розвиватися, знайти нових друзів», – поділилася Яна своїми враженнями з 1plus1.ua.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У команду Могилевської пройшла інопланетна принцеса

Більше новин