Найсексуальніший чоловік світу 2019 року втретє одружився

Погляньте, які вони щасливі!

Відомий британський актор Ідріс Ельба, якого нещодавно було визнано найсексуальнішим чоловіком світу 2019 року за версією видання People, одружився втретє. Обраницею 46-річного актора стала 29-річна модель Сабріна Доуре. 

Весілля молодят відбулося у місті Марракеш,  у Марокко. Протягом трьох днім запрошені гості у розкішному готелі Ksar Char Bagh святкували третій шлюб зірки. Ексклюзивні права на висвітлення подробиць й фото із весілля Ельби отримало британське видання Vogue. Дивіться щасливі фото наречених!

@britishvogue 

Нагадуємо, що Ідріс та Сабріна познайомилися на зйомках стрічки «Між нами гори» у Канаді. Пропозицію руки та серця від коханого модель отримала ще рік тому, на спецпоказі свого фільму у Лондоні. 

Цікаво, що зіркове подружжя отримало подарунок від герцога та герцогині Сассекських принца Гаррі та Меган Маркл, хоча вони не були присутніми на церемонії через вагітність герцогині. Ідріс і Сабріна отримали в подарунок картину братів Коннор - під цим псевдонімом працюють сучасні художники Джеймс Голдніг і Майк Снелл.

@connorbrothersofficial 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названо найкрасивішу жінку світу 2019 року

Більше новин