Наталія Мосейчук зробить «Вибір серцем» у власній номінації на Global Teacher Prize Ukraine

Телеведуча Наталія Мосейчук всьоме стала кураторкою національної премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine.

 

Цьогоріч Global Teacher Prize Ukraine продовжує збирати історії про дивовижних вчителів, які залишаються новаторами у складних умовах, чий професійний досвід і віддана робота з дітьми уособлюють українське вчительство воєнного часу. Уже розпочато збір історій про освітян, які самовіддано дивляться в обличчя викликам воєнної реальності та продовжують рухати українську освіту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового проєкту “Мосейчук+”

Збір історій триватиме з 25 травня до 1 серпня на сайті Global Teacher Prize Ukraine. Заповнити форму може як сам вчитель, так і його колеги, учні або їхні батьки — обмежень немає. Відбір історій здійснюватиме громадська спілка «Освіторія» та експертна рада. 

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну організатор премії, громадська спілка «Освіторія», адаптувала формат Global Teacher Prize Ukraine до нових умов і почала збирати історії вчителів, щоб задокументувати освітні втрати та зафіксувати пам’ятні кроки, зроблені ними задля збереження освіти. У 2022 році премія відзначала українських освітян за хоробрість та незламність під час великої війни, але досвід минулого року показав: багато історій ще не розказано. 

Традиційно кураторкою премії вже всьоме є Наталія Мосейчук, телеведуча 1+1 і педагогиня за освітою, яка у Global Teacher Prize Ukraine у своїй номінації «Вибір серцем» дякує вчителям, котрі працюють з дітьми в лікарнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук розповіла, як готується до запису відео на YouTube та вперше познайомила з домашнім улюбленцем на ім’я Філімон (фото)

До Дня вчителя у телевізійному форматі Global Teacher Prize Ukraine розкаже історії вчителів, щоб у такий спосіб висловити їм подяку, відзначити важливість їх праці та надихнути на нові звершення. 
 

Більше новин