Наталія Мосейчук зробить «Вибір серцем» у власній номінації на Global Teacher Prize Ukraine

Стартував збір вчительських історій у межах премії  Global Teacher Prize Ukraine - 1+1

Телеведуча Наталія Мосейчук всьоме стала кураторкою національної премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine.

Поделиться:

Цьогоріч Global Teacher Prize Ukraine продовжує збирати історії про дивовижних вчителів, які залишаються новаторами у складних умовах, чий професійний досвід і віддана робота з дітьми уособлюють українське вчительство воєнного часу. Уже розпочато збір історій про освітян, які самовіддано дивляться в обличчя викликам воєнної реальності та продовжують рухати українську освіту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового проєкту “Мосейчук+”

наталія мосейчук 1+1

наталія мосейчук 1+1

Збір історій триватиме з 25 травня до 1 серпня на сайті Global Teacher Prize Ukraine. Заповнити форму може як сам вчитель, так і його колеги, учні або їхні батьки — обмежень немає. Відбір історій здійснюватиме громадська спілка «Освіторія» та експертна рада. 

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну організатор премії, громадська спілка «Освіторія», адаптувала формат Global Teacher Prize Ukraine до нових умов і почала збирати історії вчителів, щоб задокументувати освітні втрати та зафіксувати пам’ятні кроки, зроблені ними задля збереження освіти. У 2022 році премія відзначала українських освітян за хоробрість та незламність під час великої війни, але досвід минулого року показав: багато історій ще не розказано. 

наталія мосейчук 1+1

наталія мосейчук 1+1

Традиційно кураторкою премії вже всьоме є Наталія Мосейчук, телеведуча 1+1 і педагогиня за освітою, яка у Global Teacher Prize Ukraine у своїй номінації «Вибір серцем» дякує вчителям, котрі працюють з дітьми в лікарнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук розповіла, як готується до запису відео на YouTube та вперше познайомила з домашнім улюбленцем на ім’я Філімон (фото)

наталія мосейчук 1+1

До Дня вчителя у телевізійному форматі Global Teacher Prize Ukraine розкаже історії вчителів, щоб у такий спосіб висловити їм подяку, відзначити важливість їх праці та надихнути на нові звершення. 

Новости по теме