Не гірше французької ікони стилю: Образ Олени Зеленської у Парижі

Перша леді похизувалася вбранням від українського дизайнера.

Днями президент України Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою прибув з офіційним візитом до Парижу. Поки Володимир спілкувався із французьким президентом Еммануелем Макроном, його дружина відвідала Єлисейський палац й зустрілася із першою леді Франції Бріджит Макрон. 

Світлинами з офіційної зустрічі Олена Зеленська поділилася на своїй сторінці в Instagram. До речі, для важливої події перша леді обрала небесно-блакитний костюм у вигляді жакету й спідниці-міді українського бренду elenareva. Олена доповнила елегантний образ лаконічний бежевими туфлями-човниками із замші й стриманою зачіскою нижній хвіст. 

Гортай фото!

 

«Дуже рада супроводжувати чоловіка під час офіційних візитів до Франції та Німеччини. Наша перша зупинка - Париж. І моя перша зустріч із дружиною президента Франції Бріжит Макрон. Дякую неймовірній першій леді Франції за дружню розмову, теплу атмосферу та поради, якими вона поділилась», - прокоментувала знімки Олена. 

До того ж під час паризького візиту Олена Зеленська вперше побувала у Національному центрі мистецтв та культури Жоржа Помпіду. Дивись світлини!

«Сповнена фантастичних вражень. Під час екскурсії обговорили можливість культурних обмінів та подальшого співробітництва. Дякую за чудовий час керівнику Центру Помпіду Сержу Лавінь та куратору Національного музею сучасного мистецтва Ніколя Люсі-Гуднікову», - написала Олена у соцмережі. 

Нагадуємо, нещодавно Олена Зеленська побувала з візитом в Артеку під Києвом. Дізнавайся деталі у відео: 

Loading...

Більше новин про президента України Володимира Зеленського та його дружину Олену читай на 1plus1.ua: 

1. Олена Зеленська в напівпрозорій блузі здійснила офіційний вихід (фото)

2. Перша леді Олена Зеленська вразила образом, який закохує у себе

3. Володимир Зеленський уперше показав дітей

4. У мережі з'явилося рідкісне архівне фото Володимира й Олени Зеленських

Більше новин