У мережі з'явилося рідкісне архівне фото Володимира й Олени Зеленських

Володимир Зеленський з дружиною зворушили романтичним фото з минулого

Молоді та закохані!  

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський та його дружина, перша леді Олена Зеленська разом ще зі студентських років. Раніше у своїх інтерв’ю вони розповідали, що в школі навчалися в паралельних класах, але не були знайомі. Історія їхнього кохання розпочалася лише на першому курсі університету.

За словами Володимира, вперше він звернув увагу на свою майбутню дружину біля криворізького кінотеатру. Згодом між ними зав’язалися романтичні стосунки, а через 8 років — у 2003-му — Володимир і Олена побралися. Саме в цей період кар’єра Зеленського пішла вгору, і він почав виступати разом зі своєю командою 95-й квартал незалежно від КВК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто замінить Зеленського у гумористичних проектах Кварталу 95

Швидко артист став добре впізнаваним, тому аудиторія почала більше цікавитися його особистим життям поза сценою. Журналу Viva! вдалося відшукати у власних архівах рідкісне фото з однієї з фотосесій на зорі кар’єри Володимира. На ньому вони з Оленою ще зовсім юні, але такі зворушливі!

Зараз чоловік і дружина помітно змінилися. Володимир Зеленський став більш мужнім, а Олена — вишуканою та жіночною. Переконатися у цьому можна, переглянувши чарівні фото з інавгурації. Також дізнайтеся більше про наймолодшу першу леді України Олену Зеленську з відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Зеленська розповіла про стосунки з чоловіком і небажання бути першою леді

Новини по темі