Очікується туман, на дорогах - місцями ожеледиця: Укргідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища

Укргідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища 13 грудня 13 грудня.

Український Гідрометцентр попереджає про небезпечні метеорологічні явища по Києву та області. До кінця доби 13 грудня утримається туман, видимість 200-500 м. Рівень небезпечності - жовтий. Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабний збій у роботі "Київстар": коли відновлять зв'язок та інтернет

Прогноз погоди в Україні на день 13 грудня

У західних областях дощ (в Карпатах мокрий сніг), у східних областях невеликий сніг; на решті території без істотних опадів.
Вранці у більшості областей туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура 1-6° тепла, у східних областях від 4° морозу до 1° тепла, на Закарпатті та півдні країни 5-10° тепла.

У столиці вночі та вранці 13 грудня очікується туман, видимість 200-500 м, на дорогах місцями ожеледиця. 

Місто закликає водіїв бути уважними за кермом і при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму. 

Пішоходів – переходити дорогу лише у визначених місцях на дозволений сигнал світлофора. А у темний час доби носити на одязі світловідбивні елементи – флікери.

14 грудня в Україні мокрий сніг та дощ, місцями (крім південної частини) ожеледь та налипання мокрого снігу; в Україні, крім західних областей, окремі пориви вітру 15-20 м/с.

15 грудня у південній частині та східних областях опади переважно у вигляді дощу, на решті території без істотних опадів. Температура вночі та вдень від 4° морозу до 4° тепла, на Закарпатті та півдні країни вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла.

Наслідки нічної атаки на Київ: пряме включення Олени Квітки з місця падіння уламків. Дивіться  у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

Loading...

Більше новин