Підопічні MONATIKа заспівали зі своїм тренером на сольному концерті

Учасники «Голос. Діти 3» зворушили весь зал проникливим виконанням пісні свого тренера.

Вчора, 19 листопала, в Києві відбувся фінальний сольний концерт MONATIK в рамках всеукраїнського туру «#MONATIK звучит», на якому виступили підопічні тренера з проекту «Голос.Діти 3».

Учасники дитячого талант-шоу, які потрапили в команду MONATIKа, заспівали зі своїм наставником україномовну пісню «Може, вже досить». Виступ зіркового тренера зі своїми підопічними зворушив весь зал.

Я маю мрію жити в країні, в якій ми єдині. В якій щаслива кожна дитина, кожна родина. В якій я можу бути людиною, в якій немає війни і ненависті, – співали учасники «Голос. Діти 3».

Юні вокалісти були одягнені в однакові іменні кофтинки, які їм презентував MONATIK напередодні. Дітям настільки припав до душі подарунок тренера, що вони приходять у них на всі репетиції.

Зі сцени MONATIK розповів, що в цей день його підопічні виступають у повному складі. Усі молоді таланти, які потрапили в команду до зіркового тренера, отримали можливість виступити зі своїм наставником на великій сцені. На концерті заспівали навіть ті, хто покинув проект у першому епізоді «вокальних боїв». 

Як відомо, учасники команди MONATIK дуже здружилися і ведуть постійне листування у спільному чаті в соціальних мережах. За лаштунками проекту діти влаштували теплу зустріч, фотографувалися і обговорювали майбутні «вокальні бої» на «Голос.Діти 3».

З прем'єрою «Голос. Діти 3» стартував Рік Голосу на телеканалі 1+1, який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним шоу «Голос країни 7».

Нагадаємо, що нещодавно 18 підопічних Потапа заспівали зі своїм зірковим тренером на великій сцені.

Більше новин