Нещодавно 1+1 media та Сніданок з 1+1 долучилися до створення гастрономічної традиції для кожної української родини — Пиріг Незалежності. Так, ведуча Валентина Хамайко, яка стала бренд-амбасадоркою проєкту, поділилася рецептом приготування смачного пирога.
«Це вже 33 річниця Незалежності України! Цей день особливий для кожного з нас. Ми вітаємо один одного, маємо урочистості на державному рівні, але досі не маємо гастрономічної ідентичності, яка б асоціювалась у нас саме з цим днем! Хоча як на мене, це дуже логічно! Кінець літа, вдосталь садовини і городини, кожен гуртується навколо найрідніших людей», — прокоментувала важливість гастрономічної традиції ведуча 1+1 Україна.
Сьогодні у Сніданку з 1+1 Валентина приготувала свій Пиріг Незалежності.
«Знаючи, що Єгор Гордєєв любить фаршировані перці, я вирішила створити пиріг, який би нагадував саме цей улюблений смак».
Для тіста вам знадобиться:
Для начинки: мʼясо 300 г, 1 цибулин, 1 морквина, 2 запечених перця.
«Тісто має бути мʼяким і трохи липким», — пояснює Валентина.
Спосіб приготування:
Розповідайте іншим про традицію Пиріг Незалежності, готуйте свої пироги, обʼєднуйтеся на місцях, за кордоном, де б ви не були, та викладайте свої результати в соцмережі з хештегами нижче:
#пирігнезалежності
#пирігUA
#pyrihIndependency
#pyrihUA
#деньнезалежності
#independenceday