Повня 10 вересня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від відомої астрологині

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 10 вересня?

10 вересня настає перша Повня цієї осені — місяць набуває своєї максимальної фази та енергії переповнюватимуть простір. Чому варто бути дуже обережними зі своїми бажаннями, які існують перестороги та чого чекати від дня Повні усім знакам зодіаку, розповідає відома астрологиня. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на вересень 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від знаменитої астрологині

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 10 вересня

Гороскоп на Повню для Овна 

10 вересня Повний місяць у 12 домі, домі особистого життя. У вашому житті може з'явитися хтось із минулого, може відкритись якась таємниця. Можливе завершення важливих справ, визволення від чогось. Може наснитися віщий сон. Можливе рішення виїхати на еміграцію або, навпаки, ви вирішите повернутися додому.

Гороскоп на Повню для Тільця

10 вересня повний Місяць У 11 будинку, у будинку мрій. У цей період ви отримаєте результат за виконану роботу. Може змінитися оточення та коло друзів. 

Гороскоп на Повню для Близнюків

Хороша енергетика пов'язана з батьками 10 вересня в Повний місяць. Ваші досягнення, здобуття нової посади, пропозиція, репутація, популярність, інформація про вашу кар'єру — щось може змінитися. Меркурій розгортається в п'ятому будинку (енергія кохання, щастя, радості) — можливе відновлення минулих стосунків. 

Гороскоп на Повню для Рака

10 вересня Повня в 9 будинку: щось пов'язане з вищим навчальним закладом, зустріч з учителем, якийсь знак (щодо вас важливо, що є сенсом життя). У цей період можлива подорож далеко туди, де ви вже були, ухвалення рішення повернутися через закордон, питання з міжнародним бізнесом, документами — все, що пов'язано з іншою країною. Якщо Ви у відносинах з іноземцем, то повня висвітить, на якій стадії ви знаходитесь. 

Гороскоп на Повню для Лева 

Повня, Місяць та Нептун у 8 домі: висвітиться фінансова ситуація. Цей період буде пов'язаний із отриманням грошей, які знадобляться або для завершальної виплати, або буде перевірка бізнесу та висвітиться кризова ситуація. Можливі втрати, може хтось піти із життя. Несподівані операції. Висвітиться інтимна ситуація — Повний місяць покаже, яка вона насправді є, всю її справжню суть. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячний календар на вересень 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Гороскоп на Повню для Діви

10 вересня Повня в 7 домі: висвітиться ситуація того, як насправді справи у ваших відносинах, бізнесі, у шлюбі (з будь-якими іншими людьми, які вас зараз цікавлять). Гарний час для продажу. Купувати щось серйозне не варто, можете пошкодувати потім про це (особливо після 10 вересня, тому що ретроградний Меркурій). 

Гороскоп на Повню для Терезів

10 вересня Повня в 6 домі гороскопу, домі роботи. Можливе звільнення, завершення проєкту. Гарний час для вирішення побутових проблем. У цей час ви можете почати розбиратися зі своїм здоров'ям, здавати аналізи. 

Гороскоп на Повню для Скорпіона 

10 вересня Повний місяць у вашому 5 домі, домі кохання, творчості. Можлива новина про вагітність, дорослі діти можуть вас порадувати. Можлива приємна романтична подія. Буде ясно, як справи в бізнесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГороскоп на вересень 2022 для всіх знаків зодіаку: які зміни восени віщують зорі

Гороскоп на Повню для Стрільця

10 вересня Повний місяць у вашому 4 домі, домі нерухомості. Можливе повернення додому, новина, що стосується нерухомості. Угоди можуть скасовуватися, можуть бути невигідними для вас. Ця Повня пов'язана з батьківщиною, вашим корінням, особливо з мамою: можливо потрібно буде прийняти рішення в житті мами. Може відкритися якась таємниця, можливий переїзд, завершення ремонту. 

Гороскоп на Повню для Козерога

10 вересня Повний місяць у 3 домі: спілкування з колегами, якась важлива інформація щодо родичів. Важливий контакт. Відновлення документів. 

Гороскоп на Повню для Водолія

 ️10 вересня Повня в 2 домі можливі незаплановані витрати. Взагалі, у Водоліїв вересень буде прибутковий місяць. 

Гороскоп на Повню для Риб

10 вересня Повня може принести популярність, можуть відзначити вас за справи, будуть рішення пов'язані з відносинами, висвітитися, як насправді справи в них. 

Більше новин