Детальний гороскоп на вересень 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від знаменитої астрологині

Детальний гороскоп на вересень 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на вересень 2022 для всіх знаків зодіаку по днях.

Поділитися:

Гороскоп від Анжели Перл є одним із найочікуваніших астропрогнозів на кожний місяць. Любителі зіркових передбачень завжди чекають гороскоп від Анжели Перл, тому що він дуже деталізований та супроводжується астрономічними поясненнями щодо розташування небесних тіл. Особливої популяності гороскоп від Анжели Перл набув під час війни, коли астрологиня дала зірковий прогноз щодо повномасштабної війни, яку 24 лютого розпочала росія на території України. Передбачення Анжели Перл стало для багатьох певною моральною точкою опори, коли кожна наступна хвилина лякала непередбачуваністю. В інтерв'ю ведучій Наталії Мосейчук Анжела Перл також детально спрогнозувало розвиток подій в Україні на найближчі роки. 

Ми переглянули гороскоп для всіх знаків зодіаку на вересень, які склала Анжела Перл і коротко законспектували. Отже, гороскоп на вересень 2022 для всіх знаків зодіаку розповість, чого чекати на початку осені. 

Гороскоп на вересень 2022: Овен

У вересні ретроградний Меркурій з 10 вересня. Не варто розпочинати проєкт, якщо потрібний швидкий результат. 6 вересня Венера входить до вашого 6-го дому роботи до 30 вересня. Можлива премія, поліпшення умов роботи. Можливе покращення загального самопочуття. Можливий службовий роман. 10 вересня Повний місяць у 12 домі, домі особистого життя. У вашому житті може з'явитися хтось із минулого, може відкритись якась таємниця. Можливе завершення важливих справ, визволення від чогось. Може наснитися віщий сон. Можливе рішення виїхати на еміграцію або, навпаки, ви вирішите повернутися додому. 10 вересня Меркурій зупиняється і розвертається у ретроградний рух до 2 жовтня у 7 домі стосунків. Тема стосунків із кимось вийде на перший план. Можливе повернення до колишнього партнера на колишню роботу. Небажано нічого підписувати, купувати. Поганий час для планових хірургічних операцій. 24 вересня Сонце входить до 7-го дому гороскопу, туди ж, де Меркурій. 25 вересня Місяць входить туди ж і там буде Молодик. Він може бути значимим у плані відносин, роману, бізнес-відносин.
30 вересня Венера входить теж до 7-го дому. Добре для розвитку роману, може бути пропозиція руки та серця та інші доленосні рішення.

Гороскоп на вересень 2022: Тілець

Ретроградний Меркурій з 10 вересня по 2 жовтня уповільнюватиме всі процеси і змусить повертатися до справ, що були розпочаті у минулому. Немає сенсу поспішати, якщо хочете розпочати новий проект чи нову справу якнайшвидше — не варто цього робити. Добре завершувати все почате, наводити порядок. 5 вересня Венера йде у 5 сектор задоволення, радості. Можлива відпустка, поїздка до моря, походи до театру та сплеск романтичних почуттів, закоханість. Для тих, хто у шлюбі це виявиться як другий медовий місяць. У цей період Ви можете розкрити якийсь свій талант. Чекайте на хороші новини щодо дітей (діти зроблять подарунок, або дізнаєтеся, що вагітні, або будуть хрестини). Якщо є власна справа, то з 6 вересня приноситиме прибуток. 10 вересня повний Місяць У 11 будинку, у будинку мрій. У цей період ви отримаєте результат за виконану роботу. Може змінитися оточення та коло друзів. 24 вересня Сонце в 6 будинок гороскопу, що дуже сприятливо позначиться на здоров'ї та самопочутті. У цей час можлива зміна керівництва на роботі. Молодий місяць з 25 вересня принесе нові зобов'язання. 30 вересня Венера входить до 6-го будинку — доведеться вирішувати багато проблем, краще розпланувати все заздалегідь. Марс увійде до сектору грошей, що означає і багато витрат, і заробіток.

Гороскоп на вересень 2022: Близнюки

Для 10 вересня радісні періоди, приємні події, добре завершуватимуть раніше розпочаті справи. Нові відносини краще розпочинати до 10 вересня. Вересень не підходить для того, щоб щось різко розпочати чи змінити. Перший тиждень вересня обіцяє хороші новини, гроші, покупки, переїзд в інше комфортне житло. Весь місяць Ви будете у безпеці. Хороша енергетика пов'язана з батьками 10 вересня в повний місяць. Ваші досягнення, здобуття нової посади, пропозиція, репутація, популярність, інформація про вашу кар'єру — щось може змінитися. Меркурій розгортається в п'ятому будинку (енергія кохання, щастя, радості) — можливе відновлення минулих стосунків. 25го вересня в Молодий місяць можливе відновлення відносин з одруженим чоловіком. 30 вересня венера входить до 5-го будинку. Зробіть те, що ви давно хотіли, гарний час для того, щоб виявити турботу і любов до себе, поставити себе на перше місце. Чекайте на подарунок або приємну зустріч. Відкриється новий фінансовий потік, вийде на інший енергетичний рівень. 25 жовтня місячне затемнення у 6 будинку допоможе із вирішенням проблем. 25 вересня підкажете те, що буде за місяць.

Гороскоп на вересень 2022: Рак

У вересні вам добре закінчувати справи, щось переробляти, здійснювати облік/переоблік, ремонтувати, повертатися у минуле. 6-8 вересня Венера в 3 будинку обіцяє приємне спілкування, поїздку, нове знайомство з людиною, яка стане важливою для вас. Відбудеться щось пов'язане з логістикою пов'язане: доставка подарунка, гарні новини, що стосуються родини та родичів. Можливий прибуток. 10 вересня Повня в 9 будинку: щось пов'язане з вищим навчальним закладом, зустріч з учителем, якийсь знак (щодо вас важливо, що є сенсом життя). У цей період можлива подорож далеко туди, де ви вже були, ухвалення рішення повернутися через закордон, питання з міжнародним бізнесом, документами — все, що пов'язано з іншою країною. Якщо Ви у відносинах з іноземцем, то повня висвітить, на якій стадії ви знаходитесь. Ретроградний Меркурій у 4 будинку (до 2 жовтня): все буде пов'язане з сім'єю, можливо, захочеться повернутися до свого коріння, щось переробити в будинку, переїхати, переглянути платежі, поїхати до батьків або до себе на батьківщину. Ви можете в цей час зустріти людину з минулого, поміняти прізвище. 24 вересня Сонце в 4 будинку: сімейне свято, щось пов'язане з батьком, робота з дому. 25 вересня Місяць у 4 будинку, а Повний місяць у 4 будинку: новина про місце проживання, хтось приїде в гості. У цей час не можна укладати угоди. Період енергійних нових планів, що стосуються близьких, сім'ї, місця проживання. Молодий місяць 25 вересня може натякнути, що може статися через місяць, 25 жовтня, а саме: в якому напрямку події розвиватимуться. 30 вересня Венера у 4 будинку: фінанси, подарунки, покупки (краще не купувати щось дуже дороге через Ретроградний Меркурій), комфорт, любов, радісна новина. Ретроградний Марс у 12 будинку: хочеться швидше, а швидше не виходить. Особисте життя вимагатиме зусиль та енергії. Потрібно від чогось звільнитися, щось закінчити, викинути — має бути фізичне і психологічне звільнення. Хороший період для лікування, обстеження. Можлива робота ночами. Гарний час, щоб щось доробити. Ретроградний Юпітер у 10-му будинку (до Нового року): мета, що стосується кар'єри, статусу, репутації, буде не відразу виконана, потрібно трохи почекати, але вона виконається ближче до Нового року. У цей період хороші новини щодо фінансів, кар'єри.

Гороскоп на вересень 2022: Лев

Вересень для Вас — не найкращий час для нових починань, швидких проектів. Цей час найбільше підходить для зміцнення чогось, стабілізації, завершення, наведення порядку. 6 вересня Венера у секторі грошей (до 30 вересня): прибутковий місяць, отримання грошей за минулу роботу. Гарний час для продажу, підтвердження Вашої особистої та професійної цінності (подарунки, похвала, наприклад). Гарний час для покупки антикварних речей. Буде дуже багато ресурсів, щоб показати свої таланти, вміння. Люди із задоволенням даватимуть вам можливості. Можливі виступи, які будуть дуже вдалими. 10 вересня ретроградний Меркурій у 3 будинку (до 2 жовтня): отримайте повідомлення від того, кого ви знали раніше, з ким давно не спілкувалися, відбудеться якесь возз'єднання. Можливо з'явитися бажання знову вчитися. Гарний час для перескладання, відновлення документів. Має бути поїздка туди, де Ви вже були. Зустрічі з друзями, знайомими, колегами, але щось може перенестись, загубитися. Повня, Місяць та Нептун у 8 будинку: висвітиться фінансова ситуація. Цей період буде пов'язаний із отриманням грошей, які знадобляться або для завершальної виплати, або буде перевірка бізнесу та висвітиться кризова ситуація. Можливі втрати, може хтось піти із життя. Несподівані операції. Висвітиться інтимна ситуація — Повний місяць покаже, яка вона насправді є, всю її справжню суть. 25 вересня Молодий місяць у 3 будинку: нова інформація, новий документ, поїздка, нові ідеї (краще не здійснювати їх до 2 жовтня). 30 вересня Венера в 3 будинку: зустріч із родичами, знайомства та нова подруга (але зазвичай знайомства з ретроградного Меркурія довго не тривають). Можлива романтична подорож, гарні новини. Сатурн у 7 будинку: посилення ситуації. Якщо у відносинах є тріщина, то може бути розлучення/розлучення. Якщо відносини міцні, Сатурн ще більше їх склеїть. Найсильніше відчують вплив Сатурна люди, у кого день народження 12-14 серпня. Ретроградний Юпітер у 9 будинку: бонуси, везіння у вищій освіті, юридичні документи, документи, пов'язані з іноземцями. Найсильніше відчують липневі леви.

Гороскоп на вересень 2022: Діва

З 10 вересня до 2 жовтня ретроградний Меркурій: місяць вдалий для завершення, переробки, поліпшення чогось. 6 жовтня Венера в Діві (до 30 вересня): випромінюватимете красу і любов, отримуватимете компліменти, будете в центрі уваги. Поліпшення фінансового стану: отримання грошей за минулу роботу, від партнера, клієнтів, організацій. Найкраще робити косметичні процедури в перший тиждень вересня. 10 вересня Повня в 7 будинку: висвітиться ситуація того, як насправді справи у ваших відносинах, бізнесі, у шлюбі (з будь-якими іншими людьми, які вас зараз цікавлять). Гарний час для продажу. Купувати щось серйозне не варто, можете пошкодувати потім про це (особливо після 10 вересня, тому що ретроградний Меркурій). Ретроградний Меркурій (до 2 жовтня) у секторі грошей: щось продати, переглянути свій бюджет, поміняти цінник, сплатити те, що ви довго відкладали. Можуть повернути борги. Можливе звільнення зі старої роботи та пошук нової роботи, несподівані витрати. Сектор грошей стане ключовим у вересні. 24 вересня Сонце у 2 будинку: більше енергії, оптимізму, грошей. 25 вересня Молодий місяць у 2 будинку: пропозиція нової роботи, нова ідея як заробляти, нова підробіток. Виникне необхідність купівлі на солідну суму. Гарний місяць, щоб заявити про себе, про свої таланти. Усі виступи будуть вдалі. 24-25 вересня Венера в Діві навпроти Нептуна: якщо вільні, то може бути знайомство, зустріч, романтична вечеря, похід до театру, букет квітів. 30 вересня Венера в секторі грошей: прибуток, подарунок, комплімент, квіти, вагітність. Марс в 10 будинку (весь місяць і до весни): просуватися до своєї мети, ви знаєте або скоро дізнаєтеся, чого ви хочете, і рухатиметеся в цьому напрямку.

Гороскоп на вересень 2022: Терези

У вересні фокус на вас, на ваш 1 дім гороскопу. У вересні 6 планет із 10-ти будуть ретроградні: треба буде щось доповнити, завершити, покращити. 6 вересня Венера входить до 30 вересня до 12-го дому. Витратьте гроші на себе, відпочиньте. Можливий роман з іноземцем. Ви можете знайти роботу за кордоном. Можливий таємний роман чи подарунок здалеку. 10 вересня Повня в 6 домі гороскопу, домі роботи. Можливе звільнення, завершення проєкту. Гарний час для вирішення побутових проблем. У цей час ви можете почати розбиратися зі своїм здоров'ям, здавати аналізи. 10 вересня Меркурій розвертається у вашому знаку Терези на 3 тижні, по 2 жовтня. Можуть скасовуватися, переноситися зустрічі. Краще не підписувати важливих контрактів до 2 жовтня. Не бажано купувати дорогі активи, техніку до 2 жовтня. Не можна робити пластичних операцій, уколів краси. 24 вересня Сонце входить у ваш 1 дім і приносить вам енергію. 25 вересня у вашому знаку Терези буде ще й Місяць, буде Молодик. Може з'явитись нова людина в житті, почнеться нове життя: нова професія, нове місце проживання. Ви точно знатимете, як вам діяти далі по життю. 30 вересня Венера входить у ваш знак Терези. Додасть природної краси, гармонії у ваше життя. Ви випромінюватимете любов.

Гороскоп на вересень 2022: Скорпіон

У вересні буде 6 ретроградних планет, які вказують на те, що не потрібно поспішати, треба зробити свої справи. Це місяць не швидких рухів, а стабілізації, завершення. 6 вересня Венера входить у ваш 11 дім гороскопу, дім соціуму. Можлива зустріч із друзями, соціальна активність. Робота в інтернеті буде вигідною. Вам можуть повернути борг. Успіх принесе робота в команді. Людина з минулого може повернутися у ваше життя. 10 вересня Повний місяць у вашому 5 домі, домі кохання, творчості. Можлива новина про вагітність, дорослі діти можуть вас порадувати. Можлива приємна романтична подія. Буде ясно, як справи в бізнесі. 10 вересня Меркурій розгортається у ретроградний рух до 2 жовтня у 12 домі. Можливо, потрібно буде відновлювати документи, можливе повернення з еміграції. Може бути повернення із ізольованого місця: з полону, з в'язниці, виписка з лікарні. 24 вересня Сонце входить до 12-го дому. Це час для себе: поїздка у відпустку, санаторій. Потрібно завершити усі незавершені справи. 25 вересня Місяць входить до 12 дому гороскопу, буде Молодик. Можливий новий план на майбутнє, еміграція. Небажані планові хірургічні операції. 30 вересня Венера входить до 12-го дому гороскопу. Можливий таємний роман, стосунки з людиною здалеку, відпочинок в ізольованому місці.

Гороскоп на вересень 2022: Стрілець

У вересні буде багато ретроградних планет: треба сповільнитись, доробити незавершені справи, укріпити свої позиції. 6 вересня Венера входить у ваш 10 дім гороскопу, дім роботи та кар'єри. Можливий новий робочий контракт, збільшення зарплати. Буде досягнення, яким ви пишатиметеся. 10 вересня Повний місяць у вашому 4 домі, домі нерухомості. Можливе повернення додому, новина, що стосується нерухомості. Угоди можуть скасовуватися, можуть бути невигідними для вас. Ця Повня пов'язана з батьківщиною, вашим корінням, особливо з мамою: можливо потрібно буде прийняти рішення в житті мами. Може відкритися якась таємниця, можливий переїзд, завершення ремонту. 10 вересня Меркурій розгортається у ретроградний рух до 2 жовтня у 11 домі. Можлива зустріч із друзями дитинства. Можливе повернення до старого робочого колективу. Хтось може повернути вам борг. Потрібно переосмилити своє життя, роботу, стосунки. 24 вересня Сонце входить до 11-го дому. Ви можете почати займатися у фітнес-клубі, взагалі спортом. 25 вересня Місяць входить до 11 дому гороскопу, буде Молодик. Можуть бути нові стосунки, знайомства. Можлива новина про вагітність, дорослі діти можуть чимось порадувати. 30 вересня Венера входить до 11-го дому гороскопу. Можлива приємна зустріч, публічний виступ, свято. Можливо фінансовий прибуток.

Гороскоп на вересень 2022: Козеріг

Вересень стане світлом наприкінці тунелю. Місяць роботи, праці. 6 вересня Венера у 6 будинку (до 30 вересня): можуть прийти гроші, які ви витратите на подорож, знайомство у подорожі. Відмінний час для реклами себе. 10 вересня Повний місяць у 3 будинку: спілкування з колегами, якась важлива інформація щодо родичів. Важливий контакт. Відновлення документів. 10 вересня краще не купувати техніки. Може щось не відбудуться, перездавання, запізнення на поїзд. Також Меркурій Ретоградний розгортається в 9 будинку: щось нове, доведеться все переробити, переглянути. 24 вересня Сонце в 10-му будинку дасть розвиток у роботі. Ходіть на співбесіди, можливо, нове керівництво або новина про батька. 10 будинок ще й будинок статусу, що може дати підвищення на роботі. 25 вересня молодик у 10 будинку: нова мета в житті, новий шлях, нова робота, новий бізнес. Новий статус - станете матір'ю чи дружиною, дівчиною. 30 вересня Венера в 10-му будинку: можуть прийти гроші за роботу, отримайте премію, диплом. Або з'явиться начальник-жінка. Якийсь свято, радість, що змогли щось зробити. Вересень - місяць досягнень, який порадує, натхнить.

Гороскоп на вересень 2022: Водолій

Те, що буде у вересні, то буде і в грудні (кінець листопада). Сатурн робить нас серйознішими та відповідальнішими. Доведеться брати на себе зобов'язання, посилиться відповідальність. Більше відчують ті у кого ін 9-10 вересня. Усі покупки та операції на першому тижні місяця, до ретроградного Меркурія з 10го числа. 6 вересня Венера в секторі фінансів: плоди виконаної раніше роботи, можливе повернення боргів. У Водоліїв вересень прибутковий місяць. Так само Венера планета інтима, романів — для Водоліїв вересень стане сексуально активним місяцям. Імовірність відновити стосунки з колишніми. ️10 вересня Повня в 2 будинку: незаплановані витрати. З 10 вер Меркурій ретрограден в 9 будинку: подорожі, змінюються плани, візи і т.д. Освіта – відновлення, зміна. 24 вересня Сонце в 9 будинку: все закордонне в плюсі — запрошення  пропозиції. Гарний час для того, щоб заявити про себе. 25 вересня Місяць у 9 будинку, Молодий місяць: нові плани та рішення, пошук смислів. 30 вересня Венера в 9 будинку принесе популярність і любов. Зустрічі у поїздках. Марс весь місяць у 5 будинку. Марс завжди про докладання зусиль. 5 будинок ще й про дітей. Або конфлікт із дітьми, Або активно возитимете дитину на спорт. Можлива участь у змаганнях. Сильно відчують ті, хто має ін з 26 січня до 9 лютого.

Гороскоп на вересень 2022: Риби

Основна тема – тема грошей. У плані відносин прекрасний місяць, особливо перший тиждень, перший тиждень хороший і для партнерства. 10-го вересня краще не підписувати жодних договорів, не рекомендується укладання шлюбу. 10 вересня Повня може принести популярність, можуть відзначити вас за справи, будуть рішення пов'язані з відносинами, висвітитися, як насправді справи в них. З 10 вересня ретроградний Меркурій у секторі грошей: потрібно буде переоблік фінансів, перегляд загальних фінансів з другою половиною. 24 вересня Сонце входить до сектору фінансів: прийдуть гроші, щось нове увійде (може, нова сума), може, новий проект чоловіка чи дружини, також потрібно буде ухвалити важливе рішення. 30 вересня отримаєте багато грошей. Після 25 вересня отримаєте гроші, які планували. Можливо, щось продаватимете. Юпітер буде з жовтня до грудня і щось подарує вам (пов'язане із грошима). Юпітер також обіцяє шлюб. Марс до квітня може дати зміну місця проживання, продажу та покупки.

Новини по темі