Осетрова Повня: коли буде та чим особливий повний місяць у серпні 2022

Коли повний місяць у серпні 2022: особливості осетрової повні
Unsplash/ganapathy-kumar

Коли настане Повня у серпні 2022 року?

Поділитися:

Остання Повня цього літа настане вже скоро, у середині серпня 2022 року. Як називають Повний місяць у серпні, коли точна дата і час, та чого очікувати від цього явища людям?

Коли повний місяць у серпні 2022

Повний місяць у серпні 2022 року настане 12 числа за місячним календарем. Дане астрологічне явище відбудеться о 4:36 за київським часом у знаку зодіаку Водолія за західною астрологією та Козерога за ведичною Джйотіш.

12-13 серпня також очікується пік активності знаменитого метеорного потоку Персеїди, простими словами: зорепаду. Яскравий повний Місяць може перешкодити спостереженням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячний календар на серпень 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Як називають Повню у серпні

Більшість назв Повного місяця походить з індіанських традицій та показує особливості певного місяця. У багатьох племен, що жили на берегах Великих озер, серпень вважався найвдалішим часом для лову осетра. Тому повний місяць у серпні став називатися Осетровим. Повний місяць у серпні також знаменував початок сезону збору врожаю у Північній півкулі. Серед індіанських назв серпневого повного місяця зустрічаються такі, як Кукурудзяний Місяць, Рисовий Місяць і Черешневий Місяць. Англосакси називали його Зерновим Місяцем. У племен Крі Повний місяць у серпні називався Місяцем Першого Польоту, тому що в цей час пташенята вчилися літати. Також називали Повню у серпні називали Червоним Місяцем через його відтінок. 

У різних культурах є свої імена для серпневої Повні. У китайці: Місяць Урожаю, у кельтів: Місяць Спорів, у віккане: Трав'яний Місяць, у чероки: Фруктовий Місяць, у Південній півкуля Землі (де нині триває зима): Сніжний Місяць, Грозовий Місяць, Голодний Місяць, Вовчий Місяць.

Повня у серпні 2022: чим особлива та що варто робити

Повний місяць — найкращий час для занять творчістю, хобі, зустрічі з приємними людьми. Дуже добре робити практики на наповнення свого роду. Місяць у знаку Водолія підходить для організації та проведення конференцій, хороший час для самоосвіти. 

►На Повний місяць корисні практики наповнення, гармонізації роду.
►Корисні активні творчі дії.
►Дуже добре в цей Повний місяць здійснювати покупки, намічати навчання, ділові зустрічі.
►День буде сприятливим для знайомства та побачень.
►У день Повного місяця 12 серпня показано фізичні навантаження, спорт, відпочинок на природі.

Повний місяць у серпні 2022: що не можна робити

►Уникайте інтоксикації, з'ясування стосунків, агресії.
►Не варто розмовляти чи сперечатися з посібником, а також змінювати роботу чи звільнятися.

Наступний Повний місяць відбудеться 10 вересня 2022 року.

Новини по темі