Президент України особисто подякував Мілі Куніс та Ештону Катчеру за допомогу біженцям: пара зібрала 35 мільйонів доларів

Світова спільна підтримує Україну. Один із надихаючих прикладів — подружжя Ештона Катчера та українки за походженням Міли Куніс.

Відома голівудська пара Ештон Кутчер та Міла Куніс одні із перших почали активно анонсувати збір коштів на підтримку українців, що постраждали від російської агресії. Ще 4 березня відповідне відео з'явилося на сторінці Ештона, а вже менше ніж за тиждень пара повідомила про перші зібрані 20 млн доларів на допомогу біженцям з України. 

Вчора Президент України Володимир Зеленський мав особисту розмову з подуржжям по відеозв'язку і подякував за допомогу:

Нагадаємо, Міла Куніс має українське походження, адже народилася в м. Чернівці. У віці 7 років разом з батьками емігрувала в США. З початком війни Міла підкреслила, що "як ніколи пишається тим, що вона українка". Також Міла зазначила:

"Українці – горді та сміливі люди, які заслуговують на нашу допомогу у скрутний час. Цей несправедливий напад на Україну та людство в цілому нищівний, і український народ потребує нашої підтримки".

ФОТО: www.gettyimages.com

Більше новин