Президент України особисто подякував Мілі Куніс та Ештону Катчеру за допомогу біженцям: пара зібрала 35 мільйонів доларів

Президент України особисто подякував Мілі Куніс та Ештону Катчеру за допомогу біженцям: пара зібрала 35 мільйонів доларів

Світова спільна підтримує Україну. Один із надихаючих прикладів — подружжя Ештона Катчера та українки за походженням Міли Куніс.

Поділитися:

Відома голівудська пара Ештон Кутчер та Міла Куніс одні із перших почали активно анонсувати збір коштів на підтримку українців, що постраждали від російської агресії. Ще 4 березня відповідне відео з'явилося на сторінці Ештона, а вже менше ніж за тиждень пара повідомила про перші зібрані 20 млн доларів на допомогу біженцям з України. 

Вчора Президент України Володимир Зеленський мав особисту розмову з подуржжям по відеозв'язку і подякував за допомогу:

Нагадаємо, Міла Куніс має українське походження, адже народилася в м. Чернівці. У віці 7 років разом з батьками емігрувала в США. З початком війни Міла підкреслила, що "як ніколи пишається тим, що вона українка". Також Міла зазначила:

"Українці – горді та сміливі люди, які заслуговують на нашу допомогу у скрутний час. Цей несправедливий напад на Україну та людство в цілому нищівний, і український народ потребує нашої підтримки".

куніс катчер фотоФОТО: www.gettyimages.com

Новини по темі