Міла Куніс та Ештон Кутчер зібрали 20 млн доларів на допомогу Україні

Міла Куніс та Ештон Кутчер зібрали для України 20 млн доларів менше, ніж за тиждень
www.gettyimages.com

Відома голівудська пара перерахує всі кошти на допомогу постраждалим від воєнних дій в Україні.

Поділитися:

Міла Куніс — голівудська зірка кіно українського походження, оскільки народилася в м. Чернівці. Актриса переїхала в США, коли їй було 7 років. І сьогодні вона зазначила, що "як ніколи пишається тим, що вона українка". Також Міла зазначила:

"Українці – горді та сміливі люди, які заслуговують на нашу допомогу у скрутний час. Цей несправедливий напад на Україну та людство в цілому нищівний, і український народ потребує нашої підтримки".

24 лютого росія розпочала відкриту повномасштабну війну з Україною. Російські війська цинічно обстрілюють житлові будинки, лікарні та школи, дитсадки. Ця жорстокість та свавілля обурює всю світову спільноту та об'єднує у бажанні допомогти Україні протидіяти російській агресії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДжамала зібрала 67 мільйонів євро для Збройних сил України під час виступу на національному відборі на Євробачення в Німеччині

Міла Куніс та Ештон Кутчер, як і багато інших знаменитостей, доєдналися до матеріальної допомоги постраждалим. Вже за 3 дні після оголошеного збору коштів подружжю вдалося зібрати понад 16 млн доларів. 

"Ми хочемо подякувати всім, хто зробив пожертву, це дуже багато значить для нас. Це дає нам почуття єдності" — підкреслило подружжя.

Нагадаємо, що з перших днів війни голівудські зірки активно підтримують Україну: 

З нами правда и весь світ. Ми переможемо!

Новини по темі