Смачні та корисні: рецепт стейків з капусти від Руслана Сенічкіна

Стейки з капусти від Руслана Сенічкіна — це оригінальна страва, яка стане ідеальним гарніром або самостійною закускою до будь-якого столу

Легко обсмажені в вершковому маслі та оливковій олії, з тонким шаром спецій, паприки і сушеного часнику, ці стейки ніжно карамелізуються в духовці, набуваючи золотистої скоринки. Це не просто страва, а насолода смаку й текстур, яка перетворює звичайну капусту на справжній кулінарний шедевр.

Інгредієнти:

  • Капуста - 1 шт.
  • Вершкове масло - 30 гр.
  • Оливкова олія- 30 мл.
  • Фета - 100 гр.
  • Зелень
  • Паприка
  • Сушений часник
  • Сіль
  • Перець 

Приготування:

  1. Розрізати капусту шматками, утворивши «стейки» так, щоб пелюстки тримались за серцевину 
  2. Викласти стейки на деко і змастити вершковим маслом
  3. Полити зверху оливковою олією, додати сіль і спеції 
  4. Відправити у духову піч до запікання
  5. Витягти з печі і зверху присипати фетою
  6. Подавати стейки зі шматочками зелені

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класика української кухні: як приготувати найсмачніші вареники з грибами

Більше новин