Легко обсмажені в вершковому маслі та оливковій олії, з тонким шаром спецій, паприки і сушеного часнику, ці стейки ніжно карамелізуються в духовці, набуваючи золотистої скоринки. Це не просто страва, а насолода смаку й текстур, яка перетворює звичайну капусту на справжній кулінарний шедевр.
Інгредієнти:
- Капуста - 1 шт.
- Вершкове масло - 30 гр.
- Оливкова олія- 30 мл.
- Фета - 100 гр.
- Зелень
- Паприка
- Сушений часник
- Сіль
- Перець
Приготування:
- Розрізати капусту шматками, утворивши «стейки» так, щоб пелюстки тримались за серцевину
- Викласти стейки на деко і змастити вершковим маслом
- Полити зверху оливковою олією, додати сіль і спеції
- Відправити у духову піч до запікання
- Витягти з печі і зверху присипати фетою
- Подавати стейки зі шматочками зелені
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класика української кухні: як приготувати найсмачніші вареники з грибами