Руслана зізналася, чому опинилася під прицілом снайпера

Знаменитості розповіли про свої фобії

На публіці зірки поводяться, наче супергерої, але поза концертними залами кожен із них має слабке місце. Журналістам "Зіркової хроніки" вдалося дізнатися, чого саме бояться знаменитості.

Однією з героїнь сюжету стала співачка Руслана Лижичко. Її життя, як і мільйонів інших українців назавжди змінили криваві події в центрі Києва. Кілька місяців вона прожила на барикадах, співала та підбадьорювала людей зі сцени і навіть залишалася ночувати в таборах Майдану.

Коли мирний протест перетворився на криваву бійню, зіркова активістка почала отримувати погрози.

"Це було попередження про можливий замах. Попередження з дуже серйозних джерел. І мій чоловік тоді сказав, що найближчим часом ми вдома жити не будемо", - згадала Руслана.

Тривалий час співачка перебувала у шоковому стані й, аби захистити себе, зробила офіційну заяву про погрозу. Натомість – дізналася, що стала мішенню.

"Мені сказали: "Подивись трохи вище. Бачиш снайпера? Бачиш, він тримає тебе на прицілі?" - переповіла слова невідомого ворога Руслана.

Лижичко зізналася, що тільки після тих подій погодилася на охорону. Раніше ж завжди відмовлялася ходити Майданом під чиїмось наглядом.

Більше про фобії знаменитостей дізнавайтеся у випуску "Зіркової хроніки":

Більше новин