Якщо ви хочете приготувати щось ніжне, апетитне і при цьому ситне, цей салат стане чудовим вибором, пише Главред.
Мінімум інгредієнтів, максимум смаку - страва ідеально підійде для затишного домашнього столу. До речі, зелений горошок можна використовувати як консервований, так і відварений.
1 Очистіть курячу печінку, залийте її водою, додайте лавровий лист і сіль, потім відваріть до готовності.
2. Злийте воду, дайте печінці охолонути та наріжте її соломкою.
3. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці. Обсмажте овочі на вершковому маслі, додавши дрібку цукру для легкої карамелізації. Дайте охолонути.
4. Змішайте печінку, овочі та горошок у глибокій мисці. Додайте перець, майонез і акуратно перемішайте.
Приємного апетиту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: