Що приготувати на День закоханих? Як зробити це свято незабутнім, щоб друга половинка ще довго згадувала ваші кулінарні таланти? Звісно, можна приготувати традиційний торт на День закоханих, капкейки, пряники. Але ми пропонуємо зупинити свій вибір на популярному в мережі, апетитному та ніжному баскському чізкейку.
Якщо хочете зробити кулінарний креативний подарунок на День закоханих, зупиніть свій вибір на баскському чізкейку. Це дуже популярний наразі десерт, і недаремно. Баскський чізкейк, або чізкейк Сан-Себастьян – це десерт, традиційний для регіону басків в Іспанії. Його готують з крем-сиру: випікають, а потім залишають на деякий час стабілізуватися. Ще одна назва цього десерту – палений чізкейк через характерну скоринку коричневого кольору, яка виникає під час приготування.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Простий рецепт шоколадного чізкейку від Руслана Сенічкіна
Вперше цей десерт приготував у 90-х роках ХХ століття кухар Сантьяго Рівера з міста Сан-Себастьян, звідси і його друга назва. Його метою було вдосконалення рецепту традиційного американського чізкейку: він хотів відмовитися від пісочної основи і зробити структуру кейка ніжнішою. Так було запропоновано випікати традиційний чізкейк при високій температурі за короткий проміжок часу.
Отже, для приготування знадобляться такі інгредієнти:
Приготування баскського чізкейку
Баскський чізкейк буде приємним смачним доповненням до романтичного вечора з коханою людиною і чудовою відповіддю на запитання: що приготувати на День святого Валентина? Також дивіться відео про це свято:
Loading...