Що подарувати коханій людині на День Святого Валентина: подарунки, які стануть компліментами

Що подарувати коханій людині на День Святого Валентина? Ідеї

Що подарувати на День Закоханих 14 лютого?

Поділитися:

Незабаром, 14 лютого, ми будемо святкувати День Святого Валентина, який ще називають Днем усіх закоханих. Звичним є сприймати це свято особливим днем для тих, хто має другу половинку. Проте, щиро любити можна не тільки свого обранця життя, а й найдорожчих родичів, друзів і подруг та, звичайно, себе! 

Крім традиційних сердець-валентинок, пропонуємо розглянути дуже естетичні, приємні та практичні подарунки –  декоративну та доглядову косметику. Кожному хочеться відчувати свіжість і блиск шкіри, вдало підкреслити свою зовнішність.. А якщо подарувати косметику з унікальними властивостями у вишуканому дизайні, отримувач безумовно  оцінить ваші старання ще більше.

косметика

1.  Покращуючий настрій бальзам-плампер «CannabisKiss» — 320 грн

На beauty-ринку з’явився бальзам-плампер для губ, який покращує настрій, сприяючи виробленню гормону щастя — окситоцину. Ефект від нанесення пламперу на губи нагадує радість, яку ви відчуваєте після того, як з’їсте дольку шоколаду. Як зазначають засновниці бренду ÉLAN — Анна Кравченко та Олена Курчина, покращення настрою при використанні «CannabisKiss» відбувається завдяки наявності у складі засобу інноваційного компоненту KANNABIA SENSE. Ще один активний інгредієнт — MAXI-LIP, при регулярному використанні бальзаму сприяє збільшенню об'єму губ до 40%. Приємним бонусом до вже названих властивостей є зволоження губ до 50-60%. Такий подарунок, як бальзам-плампер «CannabisKiss», приємно здивує кожну дівчину!

бальзам-плампер для губ

2.  Гідрогелеві патчі для зони навколо очей SKIN PRO ELAN EYE COMPLEX — 520 грн

Свіжий погляд, неначе після відпочинку, інколи є заслугою використання гідрогелевих патчів. Адже регулярне використання патчів творить дива: шкіра навколо очей стає більш пружною та зволоженою, що запобігає утворенню мімічних зморшок і візуально розгладжує наявні дрібні. Так, це щось схоже на машину часу, яка працює на нас у правильному напрямку.  Гідрогелеві патчі SKIN PRO ELAN EYE COMPLEX ідеально доглядають за делікатною шкірою навколо очей. До речі, гідрогелеві патчі давно стали унісекс-продуктом. Тому такий подарунок можна зробити навіть коханим чоловікам, зізнавшись у тому, наскільки ви закохані у погляд свого обранця.

патчі

3.  Віск для укладання брів «BROW TOP», ефект фіксації якого зберігається протягом дня — 280 грн

Трендом останніх років є укладання волосків брів наверх, аби вони були більш об’ємними та натуральними. Така техніка робить візуально обличчя молодшим та виразним. Як це зробити? Можна спробувати воском «BROW TOP»  –  простий та зручний у використанні віск для брів. Декілька рухів – і брови виглядають доглянуто та трендово.  Важливо: завдяки вмісту гліцерину та пантенолу, віск не сушить волоски брів і шкіру, а навпаки – додатково зволожує.

«BROW TOP»

4. Тональна основа SKIN PRO Foundation, яка допоможе зробити ваш тон шкіри ідеальним — 870 грн

Найчастіше ідеальний тон обличчя все вирішує. Він може бути абсолютно самодостатнім у макіяжі, якщо у фаворі лаконічний образ, або ж ідеальним фоном для вечірнього мейку чи буденного макіяжу в офіс. Перевага правильної тональної основи для обличчя полягає у тому, що вона допомагає приховати дрібні недоліки шкіри та створити рівномірний тон, що є основою для створення будь-якого образу. Єдиний недолік ідеальної тональної основи –  її дуже тяжко підібрати. Проте ці труднощі вибору залишаться у минулому, якщо спробувати тональну основу SKIN PRO Foundation. У лінійці представлено три універсальні відтінки, які можна міксувати для отримання індивідуального ідеального тону. Рекомендація від засновниці професійного бренду ÉLAN — Анни Кравченко: якщо не знаєте який відтінок вам обрати, зверніть увагу на тональну основу SKIN PRO Foundation у відтінку «01 porcelain».

Тональна основа

5. Кремовий консилер SKIN PRO Concealer — 390 грн

Попри віддану армію фанатів консилерів, вони для багатьох лишаються “загадковим звіром” і продуктом, якому не придають потрібного значення. А дарма! Адже вдало підібраний консилер допоможе приховати недоліки шкіри та підкреслити переваги вашої зовнішності, завдяки правильному контурингу з використанням цього засобу. Консилер SKIN PRO Concealer забезпечує рівний тон та маскування усіх недоліків шкіри обличчя, підходить усім типам шкіри та представлений в трьох відтінках. Шкіра, до речі, гарно реагує на консилер, оскільки він дуже добре маскує недоліки під очима, а найважливіше — не пересушує шкіру. Рекомендація від засновниці професійного бренду ÉLAN — Анни Кравченко: якщо вагаєтеся під час вибору відтінку, обирайте «02 ivory».

консилер

Що робити, якщо хочеться подарувати косметичний засіб, але є страх помилитися з вибором? У пригоді стане універсальний, дуже корисний подарунок – пензлі для макіяжу! Професійний бренд ÉLAN пропонує пензлі з натурального та синтетичного ворсу для ваших ідеальних макіяжів.

пензлі

Пензель для макіяжу FACE 7 — 480 грн
Пензель для макіяжу FACE 18 — 320 грн
Пензель для макіяжу FACE 16 — 280 грн
Пензель для макіяжу BLACKWOOD 5 — 320 грн
Пензель для макіяжу ELAN FACE 19 (S) — 280 грн

Будьте впевнені: кожен з цих варіантів для подарунка нагадає адресатові про вас хвилею компліментів! Що це, якщо не любов?

макіяж

 

Новини по темі