Сезон полуниці у розпалі — саме час зробити полуничні заготовки на зиму! Готуємо ароматне полуничне масло та порціонну заморозку без цукру разом з Владом Ямою та садовою блогеркою Антоніною Лесик в ефірі шоу "Твій день".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірмова окрошка від Руслани Писанки: рецепт найпопулярнішої страви літа
Помийте полуницю та видаліть плодоніжки. Обов’язково спочатку помити, бо якщо мити полуницю без плодоніжок, то всередину ягоди зайде вода та вона розкисне. В блендер насипати полуницю та збити. Лайфхак: для заморозки полуниці зручно використовувати силіконові форми для кексів. Відправляємо в морозильну камеру. Як тільки заморозиться, спокійно перекладемо в пакет.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що краще їсти та пити у спеку: поради відомого дієтолога щодо м'яса, солодощів та напоїв
Нам знадобиться:
Мнемо полуницю. На 2 частини вершкового масла насипаємо 1 частину полуниці. В суміш також додаємо цукрову пудру. Формуємо та заморожуємо. Масло готове!
Та як цікаво та смачно використовувати полуничне масло? Дивіться сюжет денного шоу «Твій день» за 24 червня.
Loading...
Loading...
Loading...