Суперниці з серіалу Уламки щастя разом проводять відпустку (фото)

Зірки серіалу Уламки щастя показали знімки зі спільної відпустки.

8 серпня на телекалі 1+1 відбулася прем’єра найдраматичнішого серіалу сезону Уламки щастя. Турецький серіал про любов – це історія про долю двох сімей з різних прошарків суспільства, які несподівано дізналися, що через помилку в пологовому будинку вже 15 років виховують дітей одна одної.

Серіал Уламки щастя надзвичайно драматичний та сповнений емоцій, однак стосунки, які склалися в акторів поза кадром, не менш емоційні.

Нещодавно зірки турецького шоу-бізнесу Еркан Петеккая, Лейла Танлар та Нургюль Ешілчай показали кумедне відео зі зйомок серіалу Уламки щастя.

У двохвилинному ролику можна побачити, як актори «Уламки щастя» весело проводили час на знімальному майданчику – танцювали, співали та знімали смішні ролики просто у салоні автівки. Особливо прихильників здивувала поведінка Еркана Петеккая.

Окрім цього, особливі стосунки на знімальному майданчику склалися між виконавицями головних ролей - Аліною Боз і Лейлою Танлар. Незважаючи на те, що за сценарієм дівчата змагаються одна з одною, в житті вони подружилися.

Loading...

Юна акторка зі слов'янським корінням Аліна Боз та молода звабниця Лейла Танлар показали фото зі спільного відпочинку.

Loading...

Суперниці в серіалі і подруги в реальному житті вирушили разом на Балі.

Loading...

Виконавиця ролі Хазал, дівчини з небагатої сім'ї, Аліна Боз на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото, як дівчата займаються серфінгом, а також кумедне відео, де Аліна Боз годує мавпочку.

Loading...

Loading...

Дивіться новий турецький серіал Уламки щастя – 1 серія онлайн.

Більше новин