Святослав Вакарчук про переможницю Голосу країни: «Віталіна нагадує мені самого себе»

В ексклюзивному інтерв'ю Святослав розповів, які риси допомогли Віталіні здобути перемогу на проекті.

Переможниця шостого сезону головного вокального проекту Голос країни Віталіна Мусієнко та її тренер Святослав Вакарчук незабаром після перемоги прикрасили обкладинку журналу «Отдохни».

В ексклюзивному інтерв'ю Святослав розповів, які риси допомогли Віталіні здобути перемогу на проекті:

«Віталіна дуже безпосередня і природна дівчина. Вона не ставила собі за мету виграти за будь-яку ціну, не намагалася показати, що вона краща за інших. Дух суперництва не опанував усіма її думками. Плюс наклало відбиток її дворічне навчання точним наукам: їй притаманне аналітичне мислення. Цим вона мені самого себе нагадує».

Віталіна в інтерв'ю для «Отдохни» згадує свої емоції в той хвилюючий момент на сцені проекту, коли її назвали «голосом країни»:

«У той момент, коли назвали ім'я переможця, мене переповнювали всі почуття одночасно. Це неможливо описати. Для мене це було не просто почуття перемоги в проекті, а почуття величезної внутрішньої перемоги. Я зрозуміла, що можу набагато більше, ніж думала про себе. Величезна заслуга в цьому мого тренера Святослава Вакарчука».

Крім того, переможниця розповіла, як проходили останні вирішальні репетиції перед фіналом проекту:

«Напередодні фіналу у Святослава був великий концерт у Дніпрі, але він приїхав, як тільки зміг. На репетиціях без тренера у мене все не складалося, все йшло не так. Він з'явився дуже вчасно, зміг знайти слова, підтримати мене, підбадьорити, і завдяки йому я змогла зібратися і все зробити, як треба».

Нагадаємо, в Києві вже почалися спільні кастинги двох вокальних проектів телеканалу «1+1» - «Голос.Діти» та «Голос країни». Святослав Вакарчук в інтерв'ю для «Отдохни» дав пораду талановитим українцям, які хочуть взяти участь у проекті:

«Мене захоплюють і вражають люди, які знаходять в собі сили брати участь у конкурсах. Я можу порадити тільки залишатися собою і зберігати свою індивідуальність».

Взяти участь у кастингу проектів «Голос.Діти» і «Голос країни» можна, заповнивши анкету. Відкритий кастинг відбудеться 18-19 червня і 25-26 червня за адресою: м Київ, пр-т Глушкова, 1, ВДНХ, 12 павільйон (ст.м. Виставковий центр). Реєстрація учасників з 10:00 до 18:00.