Світське життя Катерини Осадчої: до Дня народження ведучої розглядаємо її найбільш вражаючі образи

Сьогодні незмінна ведуча «Світського життя» Катерина Осадча святкує свій День народження. Вітаємо її та згадуємо найбільш вражаючі образи, якими ведуча дивувала глядачів.

Сьогодні, 12 вересня, День народження відзначає Катерина Осадча. Їй виповнилося 38 років. Незмінна ведуча «Світського життя» вже багато років вражає глядачів своїми фантастичними образами. Згадуємо найбільш яскраві з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча у студії шоу «Твій день»: про форму після пологів та сімейні стосунки, а також про новий ефірний час «Світського життя»

Катя Осадча – постійна гостя світських заходів. Глядачі звикли бачити ведучу у розкішних вечірніх сукнях.

Катя Осадча

Катерина Осадча нещодавно народила свого третього сина. Під час вагітності вона продовжувала активне телевізійне життя і радувала глядачів ніжними і неповторними образами, які чудово підкреслювали її прекрасний стан.

Ведуча «Світського життя» відома і своїми коктейльними образами та варіаціями на тему національного вбрання та, звісно ж, неповторними капелюхами.

Катя Осадча

Дивіться у якому вишуканому вбранні Катерина Осадча розпитує Джамалу про підготовку до першого ефіру «Танців з зірками»:

Loading...

Більше новин