"Ти чоловік, якого тільки може намріяти собі жінка", — Катерина Осадча зворушливо привітала Юрія Горбунова з днем народження

Телеведучий Юрій Горбунов святкує сьогодні, 24 серпня, день народження. У соцмережах однієї з перших шоумена привітала дружина Катерина Осадча.

Сьогодні Юрію Горбунову, незмінному ведучому шоу "Танці з зірками", прем'єра якого відбудеться вже 5 вересня, виповнився 51 рік. Звичайно, однією з перших шоумена привітала зіркова дружина ведуча програми "Світське життя" Катерина Осадча. Телеведуча опублікувала допис зі зворушливими словами своїй сторінці Інстаграм.

Ти чоловік, якого тільки може намріяти собі жінка, ти найтурботливіший і найуважніший, люблячий і мудрий. Наш останній рік був насичений подіями і тепер ми з тобою батьки двох дітей, наш молодший квапився, щоб сьогодні вітати тебе особисто :) я люблю тебе і хочу, щоб ти був найщасливішим кожної хвилини!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКатя Осадча про самопочуття після пологів, ім’я для сина, ексклюзиви на «Вечорі прем’єр» та новий сезон «Світського життя»

"Дякую тобі, любов моя", — відповів розчулений іменинник на привітання. Святкуватиме пара імовірно пізніше або після урочистостей до 30-річчня Незалежності України.

Нагадаємо, зовсім недавно Катерина і Юрій вдруге стали батьками: у пари 19 серпня народився другий син. Ім'я малюка поки зберігається в таємниці. Старшому синові Івану 18 лютого виповнилося 4 роки.

Для Катерини Осадчої новонароджений став третім сином: ведуча також виховує сина Іллю від першого шлюбу. Дивіться відео з прямим включенням ведучої після пологів:

Loading...

Більше новин