"Ти чоловік, якого тільки може намріяти собі жінка", — Катерина Осадча зворушливо привітала Юрія Горбунова з днем народження

Юрію Горбунову — 51! Осадча опублікувала зворушливий допис в Інстаграм

Телеведучий Юрій Горбунов святкує сьогодні, 24 серпня, день народження. У соцмережах однієї з перших шоумена привітала дружина Катерина Осадча.

Поділитися:

Сьогодні Юрію Горбунову, незмінному ведучому шоу "Танці з зірками", прем'єра якого відбудеться вже 5 вересня, виповнився 51 рік. Звичайно, однією з перших шоумена привітала зіркова дружина ведуча програми "Світське життя" Катерина Осадча. Телеведуча опублікувала допис зі зворушливими словами своїй сторінці Інстаграм.

Ти чоловік, якого тільки може намріяти собі жінка, ти найтурботливіший і найуважніший, люблячий і мудрий. Наш останній рік був насичений подіями і тепер ми з тобою батьки двох дітей, наш молодший квапився, щоб сьогодні вітати тебе особисто :) я люблю тебе і хочу, щоб ти був найщасливішим кожної хвилини!

осадча горбунов фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКатя Осадча про самопочуття після пологів, ім’я для сина, ексклюзиви на «Вечорі прем’єр» та новий сезон «Світського життя»

"Дякую тобі, любов моя", — відповів розчулений іменинник на привітання. Святкуватиме пара імовірно пізніше або після урочистостей до 30-річчня Незалежності України.

осадча горбунов фото

Нагадаємо, зовсім недавно Катерина і Юрій вдруге стали батьками: у пари 19 серпня народився другий син. Ім'я малюка поки зберігається в таємниці. Старшому синові Івану 18 лютого виповнилося 4 роки.

осадча горбунов фото

Для Катерини Осадчої новонароджений став третім сином: ведуча також виховує сина Іллю від першого шлюбу. Дивіться відео з прямим включенням ведучої після пологів:

Новини по темі