Хто замінив Катю Осадчу у «Світському житті», поки ведуча в пологовому?

Світське життя
Хто замінив Осадчу на зйомках Світського життя?
Instagram/svitsketv

Катерину Осадчу, яка наразі перебуває в пологовому будинку після народження сина, тимчасово замінили на зйомках «Світського життя». Хто прийшов на допомогу ведучій?

Поділитися:

Новою ведучою «Світського життя» тимчасово стала співачка, солістка гурту KAZKA та майбутня учасниця «Танців з зірками» Олександра Заріцька. Вона виступила у якості інтерв’юера на фестивалі художніх промислів «Еtніка». Про це стало відомо з соцмереж Олександри та «Світського життя».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов вдруге стали батьками! (фото)

У своїх сторіз Олександра написала:

Я сьогодні відчувала себе справжньою ведучою «Світського життя».

Замість Каті Осадчої Олександра Заріцька взяла інтерв’ю у спортсменки Дар'ї Білодід, ведучої та співачки Ольги Горбачової та солістки гурту Go_A Катерини Павленко.

ЗаріцькаФОТО: Instagram/svitsketv

Зі свого боку, у сторіз «Світського життя» написано:

Сьогодні у нас ось така світська репортерка на підміні Каті Осадчої.

Нагадаємо, позавчора, 19 серпня, Катерина Осадча народила третю дитину – сина. Ім’я новонародженому ведуча та її чоловік Юрій Горбунов поки не дали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча про самопочуття після пологів, ім’я для сина, ексклюзиви на «Вечорі прем’єр» та новий сезон «Світського життя»

А вже вчора Катя Осадча була на прямому включенні з пологового у «Сніданку з 1+1», де розповіла про телеверсію «Вечора прем’єр. Літня серія», а також про новий сезон «Світського життя». Крім того, Катерина запевнила, що довго у декреті не буде, тож уже зовсім скоро ми знову її побачимо у якості головного інтерв’юера зірок.

Новини по темі