Катя Осадча про самопочуття після пологів, ім’я для сина, ексклюзиви на «Вечорі прем’єр» та новий сезон «Світського життя»

Катя Осадча на прямому включенні у Сніданку з 1+1 після пологів
Instagram/kosadcha

Ведуча «Світського життя» Катерина Осадча, яка вчора народила 3-го сина, сьогодні вийшла на відео-зв’язок з ведучими «Сніданку з 1+1».

Поділитися:

У прямому включенні з пологового Катя Осадча, яка лише вчора стала мамою втретє, розповіла ведучим «Сніданку з 1+1», що почувається чудово. Так само добре почувається і її новонароджений малюк. А щасливий тато, телеведучий Юрій Горбунов, перебуває зараз вдома, з їхнім спільним сином Іваном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов вдруге стали батьками! (фото)

Катя Осадча говорить, що поки не знає, як вони з Юрієм Горбуновим назвуть сина. Усього у них є 5 варіантів, але поки вони не визначилися. Ведуча додає:

Як назвемо, ще не знаю, але точно ім’я не буде починатися на «І». Бо в мене в голові чоловічі імена на цю букву вже закінчилися. Я все ж сподівалася, що 3-я дитина в мене буде дівчинка, тому з чоловічим іменем мені трохи важче.

Нагадаємо, у Катерини Осадчої вже є дорослий син Ілля від попереднього шлюбу та 4-річний Іван від Юрія Горбунова.

Також Катя Осадча розповіла про ексклюзиви на «Вечорі прем’єрю Літня серія», телевізійну версію якого покажуть вже 22 серпня о 20:15 на каналі 1+1:

Наші зірки готували багато сюрпризів: масштабні постановки дуети, прем’єри. Виконавці тримали свої прем’єри до літа, спеціально до нашого шоу. Своїми дуетами вразили Тіна Кароль та гурт KAZKA, наприклад. А Макс Барських представив велику міжнародну прем’єру.

Ведучим «Сніданку з 1+1» Катя Осадча пообіцяла, що довго не буде перебувати у декреті, її повернення буде швидким. Цього сезону на глядачів «Світського життя» чекає багато сюрпризів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподівані дуети та номер з доповненою реальністю: напередодні Дня Незалежності 1+1 покаже «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою. Літня серія»

Новий сезон «Світського життя» стартує вже 5 вересня. Відтепер прем’єрні випуски будуть виходити щонеділі о 18:30, а повтори – щосуботи о 23:20.