ТОП-5 корисних страв, які не нашкодять фігурі

Найкращі осінні страви для схуднення із сезонних овочей.

Осінь дарує багато сезонних продуктів для нашого раціону. Це чудова пора для тих, хто бажає підтримати власну фігуру в формі, адже зараз на прилавках ринків та магазинів можна знайти низку низькокалорійних корисних продуктів. Пропонуємо 5 найкращих осінніх страв для схуднення за рецептами "Сніданку з 1+1",  який виходить на з 07:00 до 09:30 у будні дні на телеканалі "1+1 Україна", телеканалі ТЕТ та на YouTube, та "Сніданку. Вихідний", що виходить у вихідні з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу "1+1 Україна", телеканалу ТЕТ та на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпатські гомбовці: покроковий рецепт приготування від Валентини Хамайко у "Сніданок. Вихідний"

1. Гарбузовий суп

Гарбуз багатий на волокна та вітаміни, а суп з цього овочу наситить вас на довгий час. Додайте низькокалорійні овочі, такі як морква, цибуля та селера, і ароматні спеції. 

Фото: Freepik.com

Loading...

2. Спагеті з кабачків

Кабачки містять мало калорій і мають високий вміст води, що сприяє ситості. Варіація пасти з кабачків стане гарною заміною мучних продуктів та оригінальним доповненням вашого столу. 

Фото: Freepik.com

Loading...

\

3. Тушкована капуста з яблуком

Капуста багата антиоксидантами та волокнами. Тушкована капуста з додаванням поживних яблук та дієтичного курячого філе може бути відмінною осінньою стравою та універсальним доповненням святкового столу. 

Фото: instagram.com/receptu_tatiana_

Loading...

4. Запечені яблука

Яблука містять волокна та поживні речовини. Ми звикли до поєднання їх з горіхами, що додають білок та здорові жири. Пропонуємо солону варіацію запечених яблук із низькокалорійним курячим філе.

Фото: Freepik.com

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цукерки та чипси з кабачків: у “Сніданок. Вихідний” показали як заготовити кабачки на зиму

5. Теплий салат із пшоном та овочами

Пшоно — ідеальна крупа для схуднення.  Злак надає зміцнюючий ефект та покращує обмін речовин, допомагає вивести холестерин та стабілізує роботу шлунково-кишкового тракту. Високий вміст клітковини перешкоджає набору зайвої ваги. У поєднанні із сезонними овочами, ця страва принесе не тільки користь, а й гастрономічне задоволення.

Фото: Freepik.com

Loading...

Більше новин