ТОП-5 корисних страв, які не нашкодять фігурі

Корисні осінні страви для фігури (рецепти)
Freepik

Найкращі осінні страви для схуднення із сезонних овочей.

Поділитися:

Осінь дарує багато сезонних продуктів для нашого раціону. Це чудова пора для тих, хто бажає підтримати власну фігуру в формі, адже зараз на прилавках ринків та магазинів можна знайти низку низькокалорійних корисних продуктів. Пропонуємо 5 найкращих осінніх страв для схуднення за рецептами "Сніданку з 1+1",  який виходить на з 07:00 до 09:30 у будні дні на телеканалі "1+1 Україна", телеканалі ТЕТ та на YouTube, та "Сніданку. Вихідний", що виходить у вихідні з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу "1+1 Україна", телеканалу ТЕТ та на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпатські гомбовці: покроковий рецепт приготування від Валентини Хамайко у "Сніданок. Вихідний"

1. Гарбузовий суп

Гарбуз багатий на волокна та вітаміни, а суп з цього овочу наситить вас на довгий час. Додайте низькокалорійні овочі, такі як морква, цибуля та селера, і ароматні спеції. 

гарбузовий суп

Фото: Freepik.com

2. Спагеті з кабачків

Кабачки містять мало калорій і мають високий вміст води, що сприяє ситості. Варіація пасти з кабачків стане гарною заміною мучних продуктів та оригінальним доповненням вашого столу. 

спагеті з кабачків

Фото: Freepik.com

\

3. Тушкована капуста з яблуком

Капуста багата антиоксидантами та волокнами. Тушкована капуста з додаванням поживних яблук та дієтичного курячого філе може бути відмінною осінньою стравою та універсальним доповненням святкового столу. 

тушкована капуста

Фото: instagram.com/receptu_tatiana_

4. Запечені яблука

Яблука містять волокна та поживні речовини. Ми звикли до поєднання їх з горіхами, що додають білок та здорові жири. Пропонуємо солону варіацію запечених яблук із низькокалорійним курячим філе.

запечені яблука

Фото: Freepik.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цукерки та чипси з кабачків: у “Сніданок. Вихідний” показали як заготовити кабачки на зиму

5. Теплий салат із пшоном та овочами

Пшоно — ідеальна крупа для схуднення.  Злак надає зміцнюючий ефект та покращує обмін речовин, допомагає вивести холестерин та стабілізує роботу шлунково-кишкового тракту. Високий вміст клітковини перешкоджає набору зайвої ваги. У поєднанні із сезонними овочами, ця страва принесе не тільки користь, а й гастрономічне задоволення.

теплий салат з пшоном

Фото: Freepik.com

Новини по темі